El regidor de Bellaterra serà alcalde durant una setmana

by | jul. 29, 2021 | Política

David Gonzàlez, durant l'entrevista en vídeo de BellaterraDiari | Toni Alfaro

Com cada any, el mes d’agost és peculiar pel que fa a la política municipal, sobretot pel fet que són diferents regidors i tinents d’alcalde qui acostumen a substituir l’alcalde habitual durant el seu període de vacances.

Aquest estiu, el regidor de relacions amb Bellaterra, David González, serà alcalde accidental de Cerdanyola del Vallès durant una setmana, del 1 al 8 d’agost. El rellevarà la primera tinenta d’alcalde, Pepi Rivera, que serà alcaldessa accidental entre el 9 i 22 d’agost.

Finalment, el tercer en ocupar l’aclaldeia serà el tercer tinent d’alcalde, Javier Sánchez, i ho farà entre el 23 i 31 d’agost, fins la incorporació de l’alcalde, Carlos Cordón, a partir del dimecres 1 de setembre.

FOTO: David González al BellaterraDiari | BellaterraDiari

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

L’EMD estrena nova web per intentar millorar la transparència

L’EMD estrena nova web per intentar millorar la transparència

Bellaterra ha estrenat nova pàgina web institucional amb una nova arquitectura i distribució de continguts. Una tasca que ha dut a terme l’EMD de la mà de la Diputació de Barcelona, que assessora, implanta i gestiona el manteniment de portals corporatius a les localitats menors de 50.000 habitants

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

er anul·lada l’any anterior des de l’EMD en motiu de la Covid-19. Enguany, les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i s’espera que sigui, com és habitual, una de les curses populars de la diada amb més participants a Catalunya, que en darreres edicions han superat els 1000 inscrits

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: