El regidor de Bellaterra serà alcalde durant una setmana

by | jul. 29, 2021 | Política

David Gonzàlez, durant l'entrevista en vídeo de BellaterraDiari | Toni Alfaro

Com cada any, el mes d’agost és peculiar pel que fa a la política municipal, sobretot pel fet que són diferents regidors i tinents d’alcalde qui acostumen a substituir l’alcalde habitual durant el seu període de vacances.

Aquest estiu, el regidor de relacions amb Bellaterra, David González, serà alcalde accidental de Cerdanyola del Vallès durant una setmana, del 1 al 8 d’agost. El rellevarà la primera tinenta d’alcalde, Pepi Rivera, que serà alcaldessa accidental entre el 9 i 22 d’agost.

Finalment, el tercer en ocupar l’aclaldeia serà el tercer tinent d’alcalde, Javier Sánchez, i ho farà entre el 23 i 31 d’agost, fins la incorporació de l’alcalde, Carlos Cordón, a partir del dimecres 1 de setembre.

FOTO: David González al BellaterraDiari | BellaterraDiari

Vols llegir més…?

Transparència, urbanisme i contractació al primer ple de l’any 2022

Transparència, urbanisme i contractació al primer ple de l’any 2022

La pròrroga dels contractes dels serveis relacionats amb la via pública, l’estudi urbanístic de Bellaterra realitzat per la Diputació de Barcelona i el portal de transparència de l’EMD han estat els principals protagonistes del primer ple municipal de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra d’aquest dilluns, 17 de gener celebrat de forma telemàtica a les 20h i que es pot recuperar en aquest enllaç.

Helena Solà (ERC) no renovarà la seva candidatura

Helena Solà (ERC) no renovarà la seva candidatura

Helena Solà, portaveu del Grup Municipal d’ERC a Cerdanyola no es presentarà a les pròximes eleccions, per tant, no rennovarà candidatura. La decisió la va fer pública el passat 13 de gener.

El primer ple ordinari de l’any 2022 a l’EMD de Bellaterra ja és aquí

El primer ple ordinari de l’any 2022 a l’EMD de Bellaterra ja és aquí

a proposta d’un nou nomenament com a vocal – en aquest cas Carles Triginer-, La renúncia de Txus Cornellana, la pròrroga contractes del servei relacionats amb la via publica i l’anàlisi de la densitat d’habitatges; seran alguns dels temes principals d’aquest proper ple ordinari que celebrarà l’Entitat Descentralitzada de Bellaterra (EMD) el proper dilluns 17 de gener a les 20 hores.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: