FOTODENÚNCIA | “Perill a la Baixada de la Santa Creu”

by | jul. 30, 2021 | Fotodenúncia

La Rosa, una veïna de Bellaterra es queixa de “l’enllumenat a punt de caure a la baixada de la Santa Creu de Bellaterra, al passatge de l’església. I es pregunta: ” És una denúncia individual o un exemple de l’estat general de Bellaterra? Això no ho sé… “

Rosa Férez

FOTO: Enllumenat de la Baixada de la Santa Creu | Rosa Férez

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

FOTODENÚNCIA | Deixalles a la Plaça de Pi

FOTODENÚNCIA | Deixalles a la Plaça de Pi

Alguns responsables dels comerços de la plaça del Pi denuncien l’estat de brutícia en què acaba la Plaça del Pi cada tarda i especialment els divendres, quan els alumnes de col·legi Ramon Fuster que quan acaben l’escola baixen a l’estació de Bellaterra a berenar i critiquen que “ho deixen tot brut i ple de plàstics i papers”

FOTODENÚNCIA | Mal estat del clavegueram del Camí Antic

FOTODENÚNCIA | Mal estat del clavegueram del Camí Antic

Un veí de Bellaterra denuncia l’estat del clavegueram del Camí Antic a Sant Cugat. Ho fa en una publicació a twitter en què apareix una tapa de clavegueram descoberta d’on hi surt una muntanya de terra que ens explica que ell mateix ha extret del clavegueram

FOTODENÚNCIA | Rastre d’un botellot al carrer Escultor Vilanova

FOTODENÚNCIA | Rastre d’un botellot al carrer Escultor Vilanova

Just després de la celebració de la Festa Major, ens arriba la fotodenúncia de la Neus, una veïna de Bellaterra que es queixa d’un “botellot” de la nit de diumenge 5 de setembre al carrer Escultor Vilanova amb Vázquez de Mella:”A part del soroll i del perill d’incendi, el carrer ha quedat ple de deixalles”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: