Acabem un curs marcat especialment pels problemes provocats per la pandèmia, però també per l’inici de la vacunació massiva, com a remei més eficaç per fer-hi front. Des de la Unió de Veïns, hem observat que els confinaments han comportat un major coneixement del nostre poble, dels seus carrers i del seu entorn més immediat. I això ha suposat un increment de la consciència que tenim molts aspectes urbanístics i serveis a millorar.

També s’ha fet evident que el marc competencial de la nostra EMD és molt limitat i que ha caigut en una excessiva burocratització. D’aquí que la UvB hagi tornat a recuperar bona part del seu paper “pre-EMD” i a reclamar les millores pendents, que no arriben. I a recuperar molts socis, aconseguint créixer un 50% la massa social en només 1 any. Ara toca fer vacances i descansar, perquè ens espera un curs molt intens. Tenim reptes com:

  • El nou planejament urbanístic per Bellaterra. Està en marxa la modificació del Pla General Metropolità (PGM), que aviat ha de ser substituït pel Pla Director Urbanístic Metropolità (PDU). Volem que la nostra veu sigui escoltada per les administracions.
  • El nou espai verd i de camí escolar “Parc de la Bonaigua”, que pot ser aprovat i iniciar-se la 1ª fase en els propers mesos.
  • El tema de les escombraries, que encara segueix encallat, per més que ho demanem.
  • I molts d’altres que podeu consultar a la nostra nova web www.unioveinsbellaterra.cat

A més, entrarem en l’any del 75è Aniversari de la UvB. Una efemèride que voldrem celebrar com es mereix i amb tots el veïns, al llarg d’aquest proper curs. Bones vacances i fins la tornada,

Fes-te soci / sòcia!

unioveinsbellaterra.cat  

 info@unioveinsbellaterra.cat

FOTO: Vacances d’estiu a la platja | Pexels