L’edició de BellaterraDiari en paper del mes de juliol ja és al carrer

by | ag. 2, 2021 | BellaterraDiari en Paper

Ja podreu trobar a les vostres bústies i als vostres comerços la nova edició del BellaterraDiari en paper per aquest mes de juliol. Un número que hem dedicat, sobretot, la Festa Major de Bellaterra fixant-nos en la seva trajectòria des que va néixer, l’any 1983, fins l’actualitat, assenyalant algunes dates significatives, que podreu trobar al nostre eix cronològic.

A més, us portem els horaris dels comerços de Bellaterra per aquest mes d’agost i la crònica del darrer ple de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra, on es va fer una aprovació inicial dels pressupostos del 2021. També parlem sobre una darrera alerta de robatori a Bellaterra i l’incendi que va cremar a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el darrer mes. Per acabar, us apropem a la realitat de les primeres dones de Bellaterra amb una petita edició del reportatge històric que vam fer.

Consulteu aquí el diari en paper:

FOTO: Edició del BellaterraDiari en paper del mes de juliol | Laia tardós

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Ja tenim aquí l’edició del BellaterraDiari en paper del mes de setembre, amb la mirada posada a la Festa Major de Bellaterra 2021. El veïnat i les entitats ens fan una valoració, però a més us convidem a què sigueu vosaltres mateixos/es que ens en feu la vostra valoració! Ho podreu fer a través del codi QR que adjuntem o accedint a aquest enllaç.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: