L’edició de BellaterraDiari en paper del mes de juliol ja és al carrer

by | ag. 2, 2021 | BellaterraDiari en Paper

Ja podreu trobar a les vostres bústies i als vostres comerços la nova edició del BellaterraDiari en paper per aquest mes de juliol. Un número que hem dedicat, sobretot, la Festa Major de Bellaterra fixant-nos en la seva trajectòria des que va néixer, l’any 1983, fins l’actualitat, assenyalant algunes dates significatives, que podreu trobar al nostre eix cronològic.

A més, us portem els horaris dels comerços de Bellaterra per aquest mes d’agost i la crònica del darrer ple de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra, on es va fer una aprovació inicial dels pressupostos del 2021. També parlem sobre una darrera alerta de robatori a Bellaterra i l’incendi que va cremar a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el darrer mes. Per acabar, us apropem a la realitat de les primeres dones de Bellaterra amb una petita edició del reportatge històric que vam fer.

Consulteu aquí el diari en paper:

FOTO: Edició del BellaterraDiari en paper del mes de juliol | Laia tardós

Vols llegir més…?

L’edició en paper del mes de març “amb Ucraïna”

L’edició en paper del mes de març “amb Ucraïna”

Una imatge a plana completa de la bandera d’Ucraïna. Així obria l’edició en paper del BellaterraDiari d’aquest mes de març del 2022. I és que el conflicte ha sacsejat a tota la comunitat internacional, però també en menor escala, el dia a dia de moltes persones del nostre voltant. Ja sigui des d’un punt de vista econòmic, com emocional o fins i tot logístic en l’organització familiar de les persones que han decidit acollir als desplaçats. D’altres famílies s’han bolcat en la tasca humanitària i han ofert donacions materials, econòmiques o fins i tot han aportat el seu gra de sorra utilitzant els seus coneixements per tal de construïr pàgines web, oferir una feina als ucraïnesos instal·lats aquí o vetllar perquè tinguin un sostre, menjar, activitats, suport i seguretat en un moment de guerra i inestabilitat global.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: