Ja podreu trobar a les vostres bústies i als vostres comerços la nova edició del BellaterraDiari en paper per aquest mes de juliol. Un número que hem dedicat, sobretot, la Festa Major de Bellaterra fixant-nos en la seva trajectòria des que va néixer, l’any 1983, fins l’actualitat, assenyalant algunes dates significatives, que podreu trobar al nostre eix cronològic.

A més, us portem els horaris dels comerços de Bellaterra per aquest mes d’agost i la crònica del darrer ple de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra, on es va fer una aprovació inicial dels pressupostos del 2021. També parlem sobre una darrera alerta de robatori a Bellaterra i l’incendi que va cremar a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el darrer mes. Per acabar, us apropem a la realitat de les primeres dones de Bellaterra amb una petita edició del reportatge històric que vam fer.

Consulteu aquí el diari en paper:

FOTO: Edició del BellaterraDiari en paper del mes de juliol | Laia tardós