TEST | Quin tipus de lector/a de BellaterraDiari ets?

by | ag. 2, 2021 | Tests

Hi ha qui llegeix BellaterraDiari constantment, qui tot just ens acaba de descobrir o qui des de l’inici comparteix els nostres articles amb els seus cercles socials. I tu? Quin tipus de lector/a ets?

Des de BellaterraDiari et portem el primer test d’estiu, que et permetrà esbrinar-ho! Només has d’anar lliscant pantalla avall per trobar les preguntes:

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

TEST | Quin és el teu nivell de coneixement de Bellaterra?

TEST | Quin és el teu nivell de coneixement de Bellaterra?

Bellaterra és petita. Anys enrere es coneixia tothom. O gairebé tothom. Per tal de posar a prova aquesta habilitat ancestral i els vius ulls de tot el veïnat, ingeniem aquest test. Una prova fresca i humorística d’estiu i que inclou noms de personalitats i personatges públics que han ostentat càrrecs de responsabilitat o representativitat en comerços, entitats, institucions, etc. Un test per jugar i posar a prova el coneixement humà.

TEST | Coneixes els teus veïns i veïnes de Bellaterra?

TEST | Coneixes els teus veïns i veïnes de Bellaterra?

Bellaterra és petita. Anys enrere es coneixia tothom. O gairebé tothom. Per tal de posar a prova aquesta habilitat ancestral i els vius ulls de tot el veïnat, ingeniem aquest test. Una prova fresca i humorística d’estiu i que inclou noms de personalitats i personatges públics que han ostentat càrrecs de responsabilitat o representativitat en comerços, entitats, institucions, etc. Un test per jugar i posar a prova el coneixement humà.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: