Augmenten les hores d’atenció a les dones i a les diversitats sexuals

by | ag. 3, 2021 | Societat

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones i les Diversitats Sexuals i de Gènere de Cerdanyola augmentarà oferirà major cobertura horària. Una millora que neix arran del nou contracte entre l’Ajuntament i l’Entitat El Safareig i el Grup de Dones Feministes de Cerdanyola.

Parlem d’un servei gratuït que passarà a donar cobertura al doble d’hores setmanals que fins ara. Amb el nou contracte hi haurà una informadora a l’equipament de dilluns a divendres de 9 a 14h i dilluns i dimecres de 15 a 17:30h. En aquest horari es pot demanar cita prèvia de forma telefònica trucant al 93 592 16 47. 

També hi haurà més cobertura horària pel servei de consultoria per a dones, del servei d’atenció psicològica per a dones que pateixen violència masclista i del servei d’atenció psicopedagògica a filles i fills de les dones ateses, així com al servei d’assessorament i seguiment jurídic

Pel que fa a les diversitats sexuals i de gènere, servei dirigit a persones del col·lectiu LGTBIQA+ i familiars, amistats o professionals que hi tinguin vincle, està configurat per una professional que farà l’atenció especialitzada, una jurista que farà assessorament i seguiment jurídic en els casos que així ho requereixin i també s’hi pot tramitat el canvi de nom dels documents TSI, Targeta de transport T-16, Certificat “Faig Constar” i targeta acreditativa de la discapacitat. 

FOTO: Bandera LGTBI a Cerdanyola | Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Vols llegir més…?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

L’atac informàtic de la UAB ha afectat a més de 40.000 persones i 650.000 arxius. L’assalt s’ha executat amb un ransomware anomenat PYSA. Es tracta d’un programari maliciós que xifra els documents de la víctima i exigeix un alliberament per tornar-hi a accedir. Retratem com es viu la situació des de dins de la Universitat a través de testimonis que ho viuen en primera persona: com es fan les classes?, com és la comunicació entre docents i alumnat?, quines dificultats afegides existeixen dins del campus?

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

valoració molt positiva i “satisfactòria” del primer taller de compostatge organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) i la Plataforma Zero Emissions Objective (ZEO) organitzat el passat 17 d’octubre. L’objectiu del taller era potenciar la seva utilització a Bellaterra, la qual cosa s’ha complert amb èxit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: