El Servei d’Informació i Atenció a les Dones i les Diversitats Sexuals i de Gènere de Cerdanyola augmentarà oferirà major cobertura horària. Una millora que neix arran del nou contracte entre l’Ajuntament i l’Entitat El Safareig i el Grup de Dones Feministes de Cerdanyola.

Parlem d’un servei gratuït que passarà a donar cobertura al doble d’hores setmanals que fins ara. Amb el nou contracte hi haurà una informadora a l’equipament de dilluns a divendres de 9 a 14h i dilluns i dimecres de 15 a 17:30h. En aquest horari es pot demanar cita prèvia de forma telefònica trucant al 93 592 16 47. 

També hi haurà més cobertura horària pel servei de consultoria per a dones, del servei d’atenció psicològica per a dones que pateixen violència masclista i del servei d’atenció psicopedagògica a filles i fills de les dones ateses, així com al servei d’assessorament i seguiment jurídic

Pel que fa a les diversitats sexuals i de gènere, servei dirigit a persones del col·lectiu LGTBIQA+ i familiars, amistats o professionals que hi tinguin vincle, està configurat per una professional que farà l’atenció especialitzada, una jurista que farà assessorament i seguiment jurídic en els casos que així ho requereixin i també s’hi pot tramitat el canvi de nom dels documents TSI, Targeta de transport T-16, Certificat “Faig Constar” i targeta acreditativa de la discapacitat. 

FOTO: Bandera LGTBI a Cerdanyola | Ajuntament de Cerdanyola del Vallès