Augmenten les hores d’atenció a les dones i a les diversitats sexuals

by | ag. 3, 2021 | Societat

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones i les Diversitats Sexuals i de Gènere de Cerdanyola augmentarà oferirà major cobertura horària. Una millora que neix arran del nou contracte entre l’Ajuntament i l’Entitat El Safareig i el Grup de Dones Feministes de Cerdanyola.

Parlem d’un servei gratuït que passarà a donar cobertura al doble d’hores setmanals que fins ara. Amb el nou contracte hi haurà una informadora a l’equipament de dilluns a divendres de 9 a 14h i dilluns i dimecres de 15 a 17:30h. En aquest horari es pot demanar cita prèvia de forma telefònica trucant al 93 592 16 47. 

També hi haurà més cobertura horària pel servei de consultoria per a dones, del servei d’atenció psicològica per a dones que pateixen violència masclista i del servei d’atenció psicopedagògica a filles i fills de les dones ateses, així com al servei d’assessorament i seguiment jurídic

Pel que fa a les diversitats sexuals i de gènere, servei dirigit a persones del col·lectiu LGTBIQA+ i familiars, amistats o professionals que hi tinguin vincle, està configurat per una professional que farà l’atenció especialitzada, una jurista que farà assessorament i seguiment jurídic en els casos que així ho requereixin i també s’hi pot tramitat el canvi de nom dels documents TSI, Targeta de transport T-16, Certificat “Faig Constar” i targeta acreditativa de la discapacitat. 

FOTO: Bandera LGTBI a Cerdanyola | Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: