Els adolescents d’entre 12 i 15 anys ja poden vacunar-se

by | ag. 4, 2021 | Societat

A partir d’avui els adolescents d’entre 12 i 15 anys ja poden vacunar-se contra la Covid-19 i el que suposarà la immunització d’una de les franges més poblades de Bellaterra.  Amb aquesta convocatòria s’amplien les franges d’edat a qui anava dirigida la vacunació, que fins ara arribava als joves de 16 anys.

Una decisió que s’ha pres des del govern de la Generalitat tenint en compte el començament del nou curs escolar i amb la idea d’assegurar més immunitat als instituts. Si bé és cert que s’ha demostrat que la Covid-19 afecta els menors de manera més lleu, des del govern es consideren els beneficis que la vacunació dels més joves pot aportar al col·lectiu de la població per apropar-nos a la immunitat de grup.

Et portem els centres de vacunació més propers a Bellaterra

D’entre els diversos punts de vacunació habilitats a Catalunya, els més propers pels bellaterrencs i bellaterrenques són els següents:

  • El CAP de Valldoreix
  • El Centre Ca N’Amiguet de Barberà del Vallès
  • El Casal Cívic Rogelio Soto de Sabadell
  • El Casal Cívic  Arraona-Merinals de Sabadell

A més, aquí podràs consultar el mapa de punts de vacunació a Catalunya:

S’allarga el toc de queda

Malgrat l’elevat ritme de vacunació, la disminució dels contagis no són suficients i és per això que la Generalitat preveu allargar el toc de queda – de 1 a 6 de la matinada – durant 15 dies més. Una mesura que es farà efectiva si l’avala el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

A més, el govern ha reduït el nombre de casos per habitant necessaris per sol·licitar el confinament nocturn del municipi. Uns criteris més estrictes que els que fins ara regulaven la mesura, ja que eren només els municipis amb 400 casos per 100.000 habitants o més els que es veien obligats a complir amb el confinament nocturn.

FOTO: Vacunació | Pexels

Vols llegir més…?

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang ubicada al Centre Cívic de Bellaterra aquest dijous 22 de setembre del 2022. Els bellaterrencs i bellaterrenques podran fer les seves donacions de sang en dues franges horàries: de 10 a 14 i de 17 a 21 hores.

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

Després de 17 anys al capdavant de l’escola bressol bellaterrenca “La Llar d’en Pitus”, la seva directora, Queralt Martín, ha decidit posar punt i seguit al projecte. Punt i seguit, perquè a partir d’aquest curs ha canviat la propietat de l’escola quedant a mans de la Marta Castelló i l’Antònia Latorre, professionals de l’escola bressol “La Mainada” de Sant Cugat.

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: