EFEMÈRIDE | Què passava l’estiu de fa gairebé 20 anys?

by | ag. 5, 2021 | Història de Bellaterra

Fa gairebé 20 anys, el juny de 2002 el Club Bellaterra organitzava un Festival per acomiadar el curs que va aplegar una gran quantitat de bellaterrencs i bellaterrenques.

Aquest és un dels esdeveniments assenyalats d’aquell estiu de tot just fa 19 anys a Bellaterra, molt ben recollit a la revista L’Esquirol de Bellaterra, que en dedicava algunes pàgines.

En aquesta edició s’explicava com l’èxit d’un espectacle que es va organitzar des del Club, creat per en Marc Rossinès i els seus col·laboradors i presentat per Frederic Llorca, membre de la Unió de Veïns.

S’hi va fer una entrega de Premis als participants de la jornada de tennis, “les senyores” van fer una actuació dels balls de country i la gent més jove va sorprendre el públic amb una coreografia “funk”, que l’Esquirol assegurava que “va aixecar dels seients els seguidors adolescents”. Fins i tot s’hi va fer una sessió de ioga, que explicaven que “va calmar els ànims i va provocar imitadors entre el públic”.

Aquí us portem algunes imatges de la jornada publicades a l’Esquirol:

Aquí et portem les pàgines de la revista L’Esquirol, que narraven aquell esdeveniment:

Vols llegir més…?

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

Durant la Festa Major de Bellaterra de l’any 1998 va desaparèixer un dels esquirols de l’escultura de la Plaça Maragall, obra del senyor Colom. Quelcom que es podria haver estat una “tragèdia” pel veïnat de Bellaterra és va transformar en un nou repte i la recuperació de la simbòlica figura de l’Esquirol va esdevenir un nou motiu de celebració

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les  famoses columnes de la UAB

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les famoses columnes de la UAB

L’estiu de 1999 la Universitat Autònoma de Barcelona estava a punt de culminar l’obra que definiria els trets identitaris del centre fins avui en dia. Parlem de l’obra de les 4 columnes que es troben a l’entrada de la Universitat Autònoma de Barcelona, entre la lateral de la B-30 i el Campus

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: