Fa gairebé 20 anys, el juny de 2002 el Club Bellaterra organitzava un Festival per acomiadar el curs que va aplegar una gran quantitat de bellaterrencs i bellaterrenques.

Aquest és un dels esdeveniments assenyalats d’aquell estiu de tot just fa 19 anys a Bellaterra, molt ben recollit a la revista L’Esquirol de Bellaterra, que en dedicava algunes pàgines.

En aquesta edició s’explicava com l’èxit d’un espectacle que es va organitzar des del Club, creat per en Marc Rossinès i els seus col·laboradors i presentat per Frederic Llorca, membre de la Unió de Veïns.

S’hi va fer una entrega de Premis als participants de la jornada de tennis, “les senyores” van fer una actuació dels balls de country i la gent més jove va sorprendre el públic amb una coreografia “funk”, que l’Esquirol assegurava que “va aixecar dels seients els seguidors adolescents”. Fins i tot s’hi va fer una sessió de ioga, que explicaven que “va calmar els ànims i va provocar imitadors entre el públic”.

Aquí us portem algunes imatges de la jornada publicades a l’Esquirol:

Aquí et portem les pàgines de la revista L’Esquirol, que narraven aquell esdeveniment: