La Diputació de Barcelona ja ha entregat el mapa de densitat d’habitatge a l’EMD

by | ag. 5, 2021 | Política, Societat

L’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ja han rebut l’estudi que analitza l’increment de la densitat d’habitatge i equipament públic a Bellaterra elaborat per la Diputació de Barcelona, que es presentarà a la ciutadania passada la Festa Major de Bellaterra.

El document proposa un augment de densitat en àmbits concrets, ben comunicats amb el transport públic, poc consolidats o amb disconformitats i amb possibilitats de transformació, que l’EMD de Bellaterra hauria de tenir en compte a l’hora de prendre decisions en relació a l’augment de densitat d’habitatge.

Un estudi que s’ha fet tenint en compte les possibles repercussions d’augmentar la densitat d’habitatge a Bellaterra en el medi ambient i en la funcionalitat d’una zona que té unes característiques tipològiques pròpies. Configurada com a ciutat jardí, Bellaterra aplega 900 finques i una tipologia de casetes unifamiliars aïllades en parcel.la de 1000 metres quadrats de superfície.

Queixes al darrer ple per part de l’oposició, que encara no havia pogut consultar l’estudi

Al darrer ple ordinari de l’EMD de Bellaterra ja hi va haver queixes per part de l’oposició, que no s’havia assabentat de l’arribada dels resultats de l’estudi i van demanar al govern poder-lo consultar. L’EMD va assegurar-los que podrien consultar els resultats abans que es donin a conèixer a Bellaterra, després de la celebració de la Festa Major.

FOTO: Mapa de Bellaterra | BellaterraDiari

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: