L’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ja han rebut l’estudi que analitza l’increment de la densitat d’habitatge i equipament públic a Bellaterra elaborat per la Diputació de Barcelona, que es presentarà a la ciutadania passada la Festa Major de Bellaterra.

El document proposa un augment de densitat en àmbits concrets, ben comunicats amb el transport públic, poc consolidats o amb disconformitats i amb possibilitats de transformació, que l’EMD de Bellaterra hauria de tenir en compte a l’hora de prendre decisions en relació a l’augment de densitat d’habitatge.

Un estudi que s’ha fet tenint en compte les possibles repercussions d’augmentar la densitat d’habitatge a Bellaterra en el medi ambient i en la funcionalitat d’una zona que té unes característiques tipològiques pròpies. Configurada com a ciutat jardí, Bellaterra aplega 900 finques i una tipologia de casetes unifamiliars aïllades en parcel.la de 1000 metres quadrats de superfície.

Queixes al darrer ple per part de l’oposició, que encara no havia pogut consultar l’estudi

Al darrer ple ordinari de l’EMD de Bellaterra ja hi va haver queixes per part de l’oposició, que no s’havia assabentat de l’arribada dels resultats de l’estudi i van demanar al govern poder-lo consultar. L’EMD va assegurar-los que podrien consultar els resultats abans que es donin a conèixer a Bellaterra, després de la celebració de la Festa Major.

FOTO: Mapa de Bellaterra | BellaterraDiari