El servei d’estacionament amb control limitat, conegut com a ‘Zona Blava’ queda fora de servei durant tot el l’agost. Això significa que durant aquest mes es podrà estacionar de forma lliure a tota la ciutat de Cerdanyola i al poble de Bellaterrai fins el dia 1 de setembre, quan es posarà en marxa la Zona Taronja i així, la Zona Blava desapareixerà.

Una decisió que es va aprovar al ple ordinari de Cerdanyola del mes de maig amb la intenció de “garantir una correcta rotació de l’espai públic i potenciar l’activitat de la ciutat” sense que això suposi un perjudici econòmic per a la ciutadania i que també afectarà als aparcaments de Zona Blava de Bellaterra.

Com funcionarà la nova Zona Taronja a partir del setembre?

La Zona Taronja serà un estacionament igualment limitat en el temps fins a un màxima de 90 minuts però totalment gratuït. L’horari de la Zona Taronja serà de 9h a 13h i de 16h a 20h de dilluns a divendres i de 9h a 14h els dissabtes.

Per fer ús d’aquestes places serà necessari descarregar-se l’aplicació ‘Parkunload’, disponible per a dispositius Android i iOS. A través d’aquest sistema es podrà obtenir el tiquet d’estacionament i es podrà consultar en temps real les places d’aparcament disponibles de la Zona Taronja. Per als dubtes i/o incidències, l’Ajuntament posarà a disposició de la ciutadania i les persones usuàries un número de telèfon.

FOTO: Aparcament a la Plaça del Pi | Jordi Tardós