La Zona Blava, gratuïta durant l’agost

by | ag. 9, 2021 | Societat

El servei d’estacionament amb control limitat, conegut com a ‘Zona Blava’ queda fora de servei durant tot el l’agost. Això significa que durant aquest mes es podrà estacionar de forma lliure a tota la ciutat de Cerdanyola i al poble de Bellaterrai fins el dia 1 de setembre, quan es posarà en marxa la Zona Taronja i així, la Zona Blava desapareixerà.

Una decisió que es va aprovar al ple ordinari de Cerdanyola del mes de maig amb la intenció de “garantir una correcta rotació de l’espai públic i potenciar l’activitat de la ciutat” sense que això suposi un perjudici econòmic per a la ciutadania i que també afectarà als aparcaments de Zona Blava de Bellaterra.

Com funcionarà la nova Zona Taronja a partir del setembre?

La Zona Taronja serà un estacionament igualment limitat en el temps fins a un màxima de 90 minuts però totalment gratuït. L’horari de la Zona Taronja serà de 9h a 13h i de 16h a 20h de dilluns a divendres i de 9h a 14h els dissabtes.

Per fer ús d’aquestes places serà necessari descarregar-se l’aplicació ‘Parkunload’, disponible per a dispositius Android i iOS. A través d’aquest sistema es podrà obtenir el tiquet d’estacionament i es podrà consultar en temps real les places d’aparcament disponibles de la Zona Taronja. Per als dubtes i/o incidències, l’Ajuntament posarà a disposició de la ciutadania i les persones usuàries un número de telèfon.

FOTO: Aparcament a la Plaça del Pi | Jordi Tardós

Vols llegir més…?

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

Coincidint amb la sisena onada de la Covid-19, entra en funcionament un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al Vallès Occidental, concretament a Rubí. Ha entrat en funcionament de manera progressiva durant les festes de Nadal. El nou punt mèdic, permet atendre urgències de baixa i mitjana complexitat amb major resolució i millors instal·lacions.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: