Bellaterra se situa a la zona amb màxim risc d’incendis

by | ag. 11, 2021 | Societat

Bellaterra i, concretament el municipi de Cerdanyola, és una de les 279 poblacions que el Departament d’Interior ha situat al nivell 3 del Pla Alfa. Això significa que a partir d’avui i durant 5 dies, s’hi aplicaran un seguit de prohibicions i restriccions en l’activitat agrícola, les acampades o l’oci a l’entorn natural a causa de l’alt risc d’incendi provocat per la onada de calor extrema.

Tant Bellaterra, com les poblacions properes i la resta de la comarca formen part de la zona on se situa el màxim risc d’incendis, a més de les zones de la Catalunya Central i Ponent. Unes condicions que feia 18 anys que no es donaven a Catalunya.

Parlem d’unes limitacions que seran vigents entre les 10 i les 22 hores. Així mateix, el govern ha demanat molta precaució a la població per evitar incendis ocasionats per causes humanes.

Limitacions que afecten a tota activitat al medi natural

A més de la suspensió de l‘activitat agrícola que comporti ús de maquinària, aquestes restriccions afecten a totes les activitats de joventut com acampades, rutes i activitats a l’aire lliure. També es limitarà el transport en el sector forestal i la circulació motoritzada al medi natural a la franja d’hores estipulades.

FOTO: Entorn natural de Bellaterra | Toni Alfaro

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: