S’obre la vacunació sense cita a tot Catalunya

by | ag. 11, 2021 | Societat

El Departament de Salut ha obert la vacunació sense cita a totes les persones majors de 12 anys. Una decisió que respon a la baixada de peticions per vacunar-se detectada les darreres setmanes i amb la que es pretén facilitar la tornada a l’escola i els llocs de treball de cara al setembre.

L’horari de vacunació sense cita serà entre les 16 hores i les 20 hores en diversos punts de vacunació que s’aniran actualitzant en funció de les dosis i cites. En el cas de Bellaterra, els punts de vacunació més propers són:

  • El CAP de Valldoreix
  • El Centre Ca N’Amiguet de Barberà del Vallès
  • El Casal Cívic Rogelio Soto de Sabadell
  • El Casal Cívic  Arraona-Merinals de Sabadell

FOTO: Punt de vacunació | Fira Barcelona

Vols llegir més…?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

L’atac informàtic de la UAB ha afectat a més de 40.000 persones i 650.000 arxius. L’assalt s’ha executat amb un ransomware anomenat PYSA. Es tracta d’un programari maliciós que xifra els documents de la víctima i exigeix un alliberament per tornar-hi a accedir. Retratem com es viu la situació des de dins de la Universitat a través de testimonis que ho viuen en primera persona: com es fan les classes?, com és la comunicació entre docents i alumnat?, quines dificultats afegides existeixen dins del campus?

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

valoració molt positiva i “satisfactòria” del primer taller de compostatge organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) i la Plataforma Zero Emissions Objective (ZEO) organitzat el passat 17 d’octubre. L’objectiu del taller era potenciar la seva utilització a Bellaterra, la qual cosa s’ha complert amb èxit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: