GRÀFICS | El 70% de població del Vallès ja ha rebut almenys la primera dosi de vacuna

by | ag. 12, 2021 | Societat

El Govern de la Generalitat va posar en marxa a principis d’aquesta setmana una nova estratègia per accelerar la vacunació contra la Covid-19 amb punts de vacunació sense cita per a majors de 12 anys, cosa que ens aproparia a la immunitat de grup per una data assenyalada com ho és l’inici de l’activitat escolar i la tornada als llocs de treball.

Fem un repàs de l’avançament de la vacunació als municipis propers a Bellaterra amb les noves dades del mes d’agost:

Com evoluciona la vacunació a les ciutats properes?

Al mes de juliol, a la comarca del Vallès Occidental hi havia un 58% de la població vacunada de la primera dosi, que ha augmentat en un 69% fins a dia d’avui. Els municipis propers com ho són Cerdanyola, Sant Cugat, Sabadell i Sant Quirze se situen també al voltant del 70% de població vacunada amb la primera dosi, respecte d’un 60% al mes de juny.

Més enllà de les dades percentuals, en aquest gràfic podem veure quin és exactament el nombre de persones que ha rebut la primera dosi de vacuna:

Quin percentatge poblacional ja ha rebut també la segona dosi?

Mentre que la quantitat de població vacunada amb la primera dosi se situa al voltant del 70%, la proporció de població que ja ha rebut la pauta completa és més reduïda, entre el 54 i el 58% en els municipis propers, com Cerdanyola, Sant Cugat i Sabadell.

FOTO: Gràfic d’evolució de la vacunació | BellaterraDiari

Vols llegir més…?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: