TEST | Quin és el teu nivell de coneixement de Bellaterra?

by | ag. 16, 2021 | Tests

Ideem aquest petit test amb 10 preguntes perquè puguis posar a prova el teu nivell de coneixement sobre Bellaterra! Si treus per sobre de 5 punts (5 preguntes correctes) hauràs aprovat! Sinó, tocarà repassar. Per sobre de 6 serà un Coneixement Bo, 7 Coneixement Notable i 8 Coneixement Excel·lent!

Preguntes històriques, actuals i fresques per jugar i fer memòria aquest estiu

Vols llegir més…?

TEST | Coneixes els teus veïns i veïnes de Bellaterra?

TEST | Coneixes els teus veïns i veïnes de Bellaterra?

Bellaterra és petita. Anys enrere es coneixia tothom. O gairebé tothom. Per tal de posar a prova aquesta habilitat ancestral i els vius ulls de tot el veïnat, ingeniem aquest test. Una prova fresca i humorística d’estiu i que inclou noms de personalitats i personatges públics que han ostentat càrrecs de responsabilitat o representativitat en comerços, entitats, institucions, etc. Un test per jugar i posar a prova el coneixement humà.

TEST | Quin tipus de lector/a de BellaterraDiari ets?

TEST | Quin tipus de lector/a de BellaterraDiari ets?

Hi ha qui llegeix BellaterraDiari constantment, qui tot just ens acaba de descobrir o qui des de l’inici comparteix els nostres articles amb els seus cercles socials. I tu? Quin tipus de lector/a ets?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: