Final de l’onada de calor extrema amb 21 rècords històrics

by | ag. 17, 2021 | Societat

bellaterra estiu

Protecció Civil va donar per finalitzada aquest diumenge a la nit l’alerta del Procicat per l’onada de calor. L’episodi va començar el passat dimecres dia 11 i es va allargar fins aquest dia 15, amb temperatures que al global de Catalunya van arribar a superar els 43 graus.

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, els valors màxims es van assolir a alguns punts del Prepirineu de Lleida, on es va arribar als 43,1 graus a Sant Romà d’Abella o 43,0 a Tremp. En total, es van batre rècords històrics a dissabte a fins a 21 estacions meteorològiques de Catalunya.

Bellaterra no compta amb una estació meteorològica pròpia, i per tant no hi ha dades específiques de la ciutat. Tanmateix, a Sabadell, les temperatures més altes es van assolir dissabte al migdia, amb 38 graus, mentre que a Cerdanyola es van arribar a enfilar fins els 39, durant el mateix dia.

Vols llegir més…?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

L’atac informàtic de la UAB ha afectat a més de 40.000 persones i 650.000 arxius. L’assalt s’ha executat amb un ransomware anomenat PYSA. Es tracta d’un programari maliciós que xifra els documents de la víctima i exigeix un alliberament per tornar-hi a accedir. Retratem com es viu la situació des de dins de la Universitat a través de testimonis que ho viuen en primera persona: com es fan les classes?, com és la comunicació entre docents i alumnat?, quines dificultats afegides existeixen dins del campus?

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

valoració molt positiva i “satisfactòria” del primer taller de compostatge organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) i la Plataforma Zero Emissions Objective (ZEO) organitzat el passat 17 d’octubre. L’objectiu del taller era potenciar la seva utilització a Bellaterra, la qual cosa s’ha complert amb èxit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: