El primer debat de candidats a president de l’EMD de Bellaterra (2011)

by | ag. 19, 2021 | Història de Bellaterra, Política

Isabel Bernier

Era el maig del 2011 i l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra tot just estava naixent. Filla de l’ajuntament de Cerdanyola, aquesta segona administració havia de ser més petita i propera, però seguiria depenent del consistori cerdanyolenc qui, al seu torn, li traspassaria algunes poques competències i una assignació pressupostària anual per a funcionar. Tot i així, el projecte encara tenia serrells per polir. Com s’hauria d’organitzar la nova institució? Quin tipus de relació fixaria amb la seva administració més gran? Quines funcions, dedicació i sou li haurien de correspondre al president? Quines serien les seves prioritats o quins canals de comunicació fixaria amb els ciutadans?, etc.

En aquest dia d’estiu girem la vista enrere i recuperem de l’hemeroteca el debat organitzat per la revista Esquirol de Bellaterra amb els candidats a presidir l’EMD. Això sí, amb una absència remarcable i és que l’actual i des de llavors president de l’EMD de Bellaterra, Ramon Andreu Atik (Gent per Bellaterra) va declinar assistir.

Moderen: Isabel Bernier i Joan Ramon de Clascà (l’Esquirol)

Candidats: Josep Díaz (Partit Popular), Gustau Folch (Convergència i Unió), Xavier Viaplana (Esquerra Republicana) i Ignasi Roda (Iniciativa per Catalunya els Verds)

PART 1:

PART 2:

PART 3:

PART 4:

FOTO PORTADA: Isabel Bernier, directora de la revista l’Esquirol i presentadora del debat

Vols llegir més…?

El primer ple ordinari de l’any 2022 a l’EMD de Bellaterra ja és aquí

El primer ple ordinari de l’any 2022 a l’EMD de Bellaterra ja és aquí

a proposta d’un nou nomenament com a vocal – en aquest cas Carles Triginer-, La renúncia de Txus Cornellana, la pròrroga contractes del servei relacionats amb la via publica i l’anàlisi de la densitat d’habitatges; seran alguns dels temes principals d’aquest proper ple ordinari que celebrarà l’Entitat Descentralitzada de Bellaterra (EMD) el proper dilluns 17 de gener a les 20 hores.

El Ple de Cerdanyola aprova congelar l’IBI i bonificar l’IAE

El Ple de Cerdanyola aprova congelar l’IBI i bonificar l’IAE

El Ple Municipal ha aprovat definitivament les modificacions de les ordenances fiscals que afecten taxes com l’IBI, l’IAE o qüestions d’urbanisme. L’aprovació va comptar amb disparitat d’opinions, però els vots a favor del PSC i En Comú Podem (ECP), i les abstencions de Ciutadans, Junts i PP van facilitar la llum verda final. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: