El primer debat de candidats a president de l’EMD de Bellaterra (2011)

by | ag. 19, 2021 | Història de Bellaterra, Política

Isabel Bernier

Era el maig del 2011 i l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra tot just estava naixent. Filla de l’ajuntament de Cerdanyola, aquesta segona administració havia de ser més petita i propera, però seguiria depenent del consistori cerdanyolenc qui, al seu torn, li traspassaria algunes poques competències i una assignació pressupostària anual per a funcionar. Tot i així, el projecte encara tenia serrells per polir. Com s’hauria d’organitzar la nova institució? Quin tipus de relació fixaria amb la seva administració més gran? Quines funcions, dedicació i sou li haurien de correspondre al president? Quines serien les seves prioritats o quins canals de comunicació fixaria amb els ciutadans?, etc.

En aquest dia d’estiu girem la vista enrere i recuperem de l’hemeroteca el debat organitzat per la revista Esquirol de Bellaterra amb els candidats a presidir l’EMD. Això sí, amb una absència remarcable i és que l’actual i des de llavors president de l’EMD de Bellaterra, Ramon Andreu Atik (Gent per Bellaterra) va declinar assistir.

Moderen: Isabel Bernier i Joan Ramon de Clascà (l’Esquirol)

Candidats: Josep Díaz (Partit Popular), Gustau Folch (Convergència i Unió), Xavier Viaplana (Esquerra Republicana) i Ignasi Roda (Iniciativa per Catalunya els Verds)

PART 1:

PART 2:

PART 3:

PART 4:

FOTO PORTADA: Isabel Bernier, directora de la revista l’Esquirol i presentadora del debat

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

L’EMD estrena nova web per intentar millorar la transparència

L’EMD estrena nova web per intentar millorar la transparència

Bellaterra ha estrenat nova pàgina web institucional amb una nova arquitectura i distribució de continguts. Una tasca que ha dut a terme l’EMD de la mà de la Diputació de Barcelona, que assessora, implanta i gestiona el manteniment de portals corporatius a les localitats menors de 50.000 habitants

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

er anul·lada l’any anterior des de l’EMD en motiu de la Covid-19. Enguany, les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i s’espera que sigui, com és habitual, una de les curses populars de la diada amb més participants a Catalunya, que en darreres edicions han superat els 1000 inscrits

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: