El primer debat de candidats a president de l’EMD de Bellaterra (2011)

by | ag. 19, 2021 | Història de Bellaterra, Política

Isabel Bernier

Era el maig del 2011 i l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra tot just estava naixent. Filla de l’ajuntament de Cerdanyola, aquesta segona administració havia de ser més petita i propera, però seguiria depenent del consistori cerdanyolenc qui, al seu torn, li traspassaria algunes poques competències i una assignació pressupostària anual per a funcionar. Tot i així, el projecte encara tenia serrells per polir. Com s’hauria d’organitzar la nova institució? Quin tipus de relació fixaria amb la seva administració més gran? Quines funcions, dedicació i sou li haurien de correspondre al president? Quines serien les seves prioritats o quins canals de comunicació fixaria amb els ciutadans?, etc.

En aquest dia d’estiu girem la vista enrere i recuperem de l’hemeroteca el debat organitzat per la revista Esquirol de Bellaterra amb els candidats a presidir l’EMD. Això sí, amb una absència remarcable i és que l’actual i des de llavors president de l’EMD de Bellaterra, Ramon Andreu Atik (Gent per Bellaterra) va declinar assistir.

Moderen: Isabel Bernier i Joan Ramon de Clascà (l’Esquirol)

Candidats: Josep Díaz (Partit Popular), Gustau Folch (Convergència i Unió), Xavier Viaplana (Esquerra Republicana) i Ignasi Roda (Iniciativa per Catalunya els Verds)

PART 1:

PART 2:

PART 3:

PART 4:

FOTO PORTADA: Isabel Bernier, directora de la revista l’Esquirol i presentadora del debat

Vols llegir més…?

Quina és la situació de l’EMD de Valldoreix en comparació amb Bellaterra?

Quina és la situació de l’EMD de Valldoreix en comparació amb Bellaterra?

Aquesta darrera setmana l’Entitat Municipal Descentralitzada més propera a Bellaterra, l’EMD de Valldoreix va viure un episodi de dures contra l’oposició valldoreixenca, integrada pel PSC, ERC i la CUP. El president de l’administració de Junts per Valldoreix, Josep Puig, denunciava que el govern de l’administració se sentia “maltractat” per les “contínues queixes i acusacions” dels tres partits contra el govern.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: