Nova Zona Taronja d’aparcament a Bellaterra

by | ag. 23, 2021 | Societat

Les principals places d’aparcament a la plaça del Pi de Bellaterra ja s’han pintat, durant l’últim cap de setmana d’agost, de color taronja. Aquesta última mesura es tracta d’una nova regulació impulsada per l’Ajutament de Cerdanyola i que entrarà en vigor a partir de l’1 de setembre del 2021.

I és que les zones d’aparcament de davant del forn, la farmàcia i alguns comerços de Bellaterra seran gratuïtes, però amb una limitació de 90 minuts controlada a través d’una aplicació mòbil.

El nou sistema d’estacionament seguirà fomentant la rotació de vehicles per dinamitzar el comerç local i ho farà sense que això suposi un perjudici econòmic per a la ciutadania. Una mesura que vol ajudar al petit comerç i l’activitat econòmica i social de la zona. Per a l ús d’aquestes places serà necessari descarregar-se l’aplicació ‘Parkunload’, disponible per a dispositius Android i iOS. A través d’aquest sistema es podrà obtenir el tiquet d’estacionament i es podrà consultar en temps real les places d’aparcament disponibles de la Zona Taronja. Per als dubtes i/o incidències, l’Ajuntament posarà a disposició de la ciutadania i les persones usuàries un número de telèfon.

L’horari de la Zona Taronja serà de 9h a 13h i de 16h a 20h de dilluns a divendres i de 9h a 14h els dissabtes.

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: