Les principals places d’aparcament a la plaça del Pi de Bellaterra ja s’han pintat, durant l’últim cap de setmana d’agost, de color taronja. Aquesta última mesura es tracta d’una nova regulació impulsada per l’Ajutament de Cerdanyola i que entrarà en vigor a partir de l’1 de setembre del 2021.

I és que les zones d’aparcament de davant del forn, la farmàcia i alguns comerços de Bellaterra seran gratuïtes, però amb una limitació de 90 minuts controlada a través d’una aplicació mòbil.

El nou sistema d’estacionament seguirà fomentant la rotació de vehicles per dinamitzar el comerç local i ho farà sense que això suposi un perjudici econòmic per a la ciutadania. Una mesura que vol ajudar al petit comerç i l’activitat econòmica i social de la zona. Per a l ús d’aquestes places serà necessari descarregar-se l’aplicació ‘Parkunload’, disponible per a dispositius Android i iOS. A través d’aquest sistema es podrà obtenir el tiquet d’estacionament i es podrà consultar en temps real les places d’aparcament disponibles de la Zona Taronja. Per als dubtes i/o incidències, l’Ajuntament posarà a disposició de la ciutadania i les persones usuàries un número de telèfon.

L’horari de la Zona Taronja serà de 9h a 13h i de 16h a 20h de dilluns a divendres i de 9h a 14h els dissabtes.