S’anul·la el Sopar de Festa Major i el Concurs de Paelles passa a ser on-line

by | ag. 26, 2021 | Festa Major, Societat

10 dies abans de la Festa Major de Bellaterra 2021 s’ha anul·lat el Sopar de Festa Major previst pel dissabte 4 de setembre i el Concurs de Paelles i Fideuàs projectat pel diumenge 5 a la Plaça del Pi. Aquest últim, però, tirarà endavant, com l’any passat, de forma on-line.

I és que ambdues activitats han estat denegades per l’actual normativa de Protecció Civil, qui ha denegat certes activitats i acceptat d’altres, a canvi de complir algunes condicions com la distància de seguretat o el control d’aforaments. Per altra banda, les activitats que comportaven àpats al carrer no han passat la seva validació. També és el cas del vermut dels restaurants o l’esmorzar popular a la Font de la Bonaigua.

Tot i això, les activitats lúdiques i d’esport com els inflables, la cursa de patinets, la baixada de carros, el torneig de pàdel o les activitats esportives infantils a la plaça del Pi, en un principi, es mantindrien a excepció que canviés la situació.

També els concerts, les tertúlies, els titelles, el pregó, la bicicletada, la missa o els mercats i la cercavila seguirien, a no ser que l’EMD indiqués el contrari properament. Pel que fa al concert – sense sopar – i la barra de copes estarà pendent de confirmació. Per a més informació caldrà seguir el que indiqui l’EMD.

Mentrestant, Sabadell – que celebra les festes el mateix cap de setmana que Bellaterra – ha anul·lat les activitats que poden suposar grans aglomeracions superiors a 300 persones i farà control perimetral i d’aforament a diverses zones, així com demanar cita prèvia per algunes activitats. Les mesures que han aixecat més polseguera han estat l’anul·lació de tots els concerts de gran format i les activitats previstes més enllà de les 23 hores, així com la fira d’atraccions, a una setmana d’inici del curs escolar.

FOTOS: Dues imatges del Concurs de Paelles i Fideuàs el 2018

FOTO: Imatge del concert de Festa Major, l’any 2018, després del Sopar | Albert Trepat

2n any de Paella on-line!

Una activitat que sembla que tirarà endavant serà el Concurs de Paelles i Fideuàs on-line, el que la Unió de Veïns va batejar l’any passat com “La Paella Confinada“. Aquesta iniciativa voldrà que tots els bellaterrencs facin una paella o fideuà a casa seva i enviïn les fotografies de l’àpat i els comensals a través d’un número de Whatsapp.

Les fotografies de (1) La Millor Paella i (2) El Millor Attrezzo guanyadaran dues cistelles de fruita i verdura del Grup d’Hortolans de Bellaterra. A més, també se sortejaran 10 vals de 25 € per gastar en qualsevol comerç o restaurant de Bellaterra. A les 18.30h del mateix dia es farà el sorteig per Zoom i tothom qui ho vulgui, ho podrà seguir en directe.

FOTO: Cartell Inscripcions Paella Confinada 2020

FOTO: Participants a la Paella Confinada 2020

FOTO PORTADA: Concurs de Paelles l’any 2018 a la Plaça del Pi de Bellaterra | Albert Trepat

Vols llegir més…?

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

Coincidint amb la sisena onada de la Covid-19, entra en funcionament un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al Vallès Occidental, concretament a Rubí. Ha entrat en funcionament de manera progressiva durant les festes de Nadal. El nou punt mèdic, permet atendre urgències de baixa i mitjana complexitat amb major resolució i millors instal·lacions.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: