Dos ferits per una explosió a un immoble de Sabadell

by | ag. 27, 2021 | Successos

Dues persones van acabar ferides a Sabadell la nit d’aquest diumenge per una explosió a casa seva. Segons informen els Bombers de la Generalitat, al voltant de les 23 h es va produir l’incident, van rebre l’avís i es van desplaçar fins a set dotacions per rescatar la parella.

Encara no es coneix la causa de la deflagració, si bé va ser de consideració, ja que va llençar maons al carrer des del mateix edifici. Tanmateix, segons la revisió de Bombers, l’estructura de l’immoble no hauria patit danys de rellevància.

El sinistre s’està investigant per les companyies de gas i llum.

Vols llegir més…?

Víctima mortal en un accident laboral a Sant Quirze del Vallès

Víctima mortal en un accident laboral a Sant Quirze del Vallès

n treballador d’una empresa de residus va morir ahir, dia 26 d’octubre, després de ser atropellat per un camió. L’accident laboral va succeir quan el camió va fer marxa enrere i va envestir el treballador dins del mateix recinte de l’empresa

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Diverses persones van entrar a l’empresa Astepimer de Sabadell el vespre del passat diumenge. La nau, d’un dels principals proveïdors de tecnologia de la marca Xiaomi està ubivada a 500 metres de la Policia Municipal, a la Zona Hermètica. Un robatori que va acabar amb una fugida i persecució de pel·lícula, que va acabar amb alguns dels agents policials ferits

Un taxi s’incendia a Bellaterra

Un taxi s’incendia a Bellaterra

Aquest passat divendres 1 d’octubre, un cotxe es va incendiar a Bellaterra, a la sortida de Sant Cugat cap a Cerdanyola i concretament a la BV-1414 a l’alçada del pont que passa per sobre l’AP-7

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: