Un incendi va cremar al voral de l’autopista AP-7 a l’altura de Bellaterra ahir, dia 26 d’agost al migdia. L’incendi va obligar a tallar l’AP-7 i la B-30 en els dos sentits de la marxa i va afectar una zona boscosa al costat de l’antic hotel i àrea de servei La Pausa de Bellaterra. L’incident va originar una gran columna de fum i els Bombers hi van treballar amb 10 dotacions terrestres i 2 mitjans aeris. D’altra banda, es van generar llargues cues i congestions, sobretot en sentit Girona.

A les 15 hores el foc ja va estar controlat i es va reobrir la circulació de la marxa. El 112 va rebre 187 trucades i encara s’estan investigant les causes i origen del foc.

El fum i els vehicles a l’autopista | Gabriel Martínez Surinyac
Les flames de l’incendi | Gabriel Martínez Surinyac
La zona després d’apagar el foc | Bombers
La congestió des d’una de les càmeres de trànsit | Trànsit
@mikepuchol
@mikepuchol
@mikepuchol
@mikepuchol