Un senglar ataca una persona a Collserola i li clava una mossegada de 5 centímetres

by | ag. 27, 2021 | Successos

Un veí de Barcelona que va patir l’atac d’un senglar al Tibidabo i va rebre una mossegada de cinc centímetres. Segons explica el TOT Sant Cugat, els fets van passar el 12 d’agost al vespre a Collserola, quan l’home anava amb la seva dona i els tres fills per veure les Llàgrimes de Sant Llorenç. 

Tots cinc van seure en un banc de la carretera de Vallvidrera i van veure un grup de persones donant de menjar senglars (pràctica il·legal). Els animals es van acostar a ells i van decidir aixecar-se i marxar. Llavors, els senglars van rodejar la família. “Primer van intentar arrencar-li la motxilla a la meva dona, i en no poder, un altre es va dirigir cap a mi”, explica l’home a Betevé.

Va ser llavors quan un senglar es va llençar contra ell i li va clavar una mossegada. Així, va anar al servei d’urgències de l’Hospital Vall d’Hebron, on li van curar la ferida. Dies després va rebre la vacuna antitetànica. A més, ha denunciat a l’Ajuntament de Barcelona perquè considera que hi ha una “població excessiva” de senglars i que és l’Ajuntament qui ha de prendre mesures per controlar-ho. 

Aquest agost, una altra dona ja va patir la mossegada d’un senglar a Collserola, al Mirador de Montbau.

“Agressivitat” dels senglars

Ja fa temps que el Parc Natural de Collserola va alertar sobre l’augment de la perillositat i agressivitat dels senglars, especialment d’aquells que es mouen per les zones urbanes i voltants i s’alimenten majoritàriament de menjar que els donen els humans. “Alguns s’estan tornant cada cop més exigents i poden arribar a ser agressius per obtenir el menjar”, explicaven. 

FOTO PORTADA: Un senglar en una foto d’arxiu | Pexels

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: