El BellaterraDiari de la Festa Major 2021!

by | ag. 30, 2021 | BellaterraDiari en Paper, Festa Major

Bona Festa Major, malgrat tot!“. Així obre l’edició de BellaterraDiari en paper d’aquest mes, repartits pocs dies previs a la Festa Major de Bellaterra 2021. En ell trobareu un resum dels últims canvis introduïts per tal de poder celebrar la festa, segons Protecció Civil. També algunes fotos dels anys passats i un recull dels temes que hem fet durant l’estiu 2021.

Entre ells, tres testos estiuencs i refrescants de Bellaterra per jugar durant el mes d’agost, una entrevista a la bellaterrenca Isabel Bernier (exdirectora de la revista l’Esquirol) i un resum històric del primer debat dels candidats a presidir l’EMD de Bellaterra l’any 2011.

Podeu trobar la 35a edició del BellaterraDiari en paper a les vostres bústies si viviu a Bellaterra, o bé agafar-lo als comerços de la plaça del Pi!

Seguim!

Vols llegir més…?

L’edició en paper del mes de març “amb Ucraïna”

L’edició en paper del mes de març “amb Ucraïna”

Una imatge a plana completa de la bandera d’Ucraïna. Així obria l’edició en paper del BellaterraDiari d’aquest mes de març del 2022. I és que el conflicte ha sacsejat a tota la comunitat internacional, però també en menor escala, el dia a dia de moltes persones del nostre voltant. Ja sigui des d’un punt de vista econòmic, com emocional o fins i tot logístic en l’organització familiar de les persones que han decidit acollir als desplaçats. D’altres famílies s’han bolcat en la tasca humanitària i han ofert donacions materials, econòmiques o fins i tot han aportat el seu gra de sorra utilitzant els seus coneixements per tal de construïr pàgines web, oferir una feina als ucraïnesos instal·lats aquí o vetllar perquè tinguin un sostre, menjar, activitats, suport i seguretat en un moment de guerra i inestabilitat global.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: