El BellaterraDiari de la Festa Major 2021!

by | ag. 30, 2021 | BellaterraDiari en Paper, Festa Major

Bona Festa Major, malgrat tot!“. Així obre l’edició de BellaterraDiari en paper d’aquest mes, repartits pocs dies previs a la Festa Major de Bellaterra 2021. En ell trobareu un resum dels últims canvis introduïts per tal de poder celebrar la festa, segons Protecció Civil. També algunes fotos dels anys passats i un recull dels temes que hem fet durant l’estiu 2021.

Entre ells, tres testos estiuencs i refrescants de Bellaterra per jugar durant el mes d’agost, una entrevista a la bellaterrenca Isabel Bernier (exdirectora de la revista l’Esquirol) i un resum històric del primer debat dels candidats a presidir l’EMD de Bellaterra l’any 2011.

Podeu trobar la 35a edició del BellaterraDiari en paper a les vostres bústies si viviu a Bellaterra, o bé agafar-lo als comerços de la plaça del Pi!

Seguim!

Vols llegir més…?

Ja podeu trobar als carrers l’edició d’octubre de Bellaterra Diari

Ja podeu trobar als carrers l’edició d’octubre de Bellaterra Diari

Arriba l’edició del mes d’octubre en paper de Bellaterra Diari i la podeu trobar als comerços i a les bústies. Aquest mes hem posat el focus a l’atac informàtic produït a la UAB la matinada de l’11 d’octubre i que avui dia encara no s’ha pogut resoldre

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Ja tenim aquí l’edició del BellaterraDiari en paper del mes de setembre, amb la mirada posada a la Festa Major de Bellaterra 2021. El veïnat i les entitats ens fan una valoració, però a més us convidem a què sigueu vosaltres mateixos/es que ens en feu la vostra valoració! Ho podreu fer a través del codi QR que adjuntem o accedint a aquest enllaç.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: