Bona Festa Major, malgrat tot!“. Així obre l’edició de BellaterraDiari en paper d’aquest mes, repartits pocs dies previs a la Festa Major de Bellaterra 2021. En ell trobareu un resum dels últims canvis introduïts per tal de poder celebrar la festa, segons Protecció Civil. També algunes fotos dels anys passats i un recull dels temes que hem fet durant l’estiu 2021.

Entre ells, tres testos estiuencs i refrescants de Bellaterra per jugar durant el mes d’agost, una entrevista a la bellaterrenca Isabel Bernier (exdirectora de la revista l’Esquirol) i un resum històric del primer debat dels candidats a presidir l’EMD de Bellaterra l’any 2011.

Podeu trobar la 35a edició del BellaterraDiari en paper a les vostres bústies si viviu a Bellaterra, o bé agafar-lo als comerços de la plaça del Pi!

Seguim!