Fòrum Bellaterra convida a “retrobar-nos” al voltant de la història de la Locomotora Negra

by | ag. 31, 2021 | Cultura, Espai d'Entitats

Després de celebrar el seu 6è aniversari durant el mes de juliol, l’associació cultural Fòrum Bellaterra ha convidat a tots els bellaterrencs i bellaterrenques a “retrobar-se” durant la pròxima tertúlia de Festa Major, prevista pel dijous 2 de setembre a les 21 hores.

Aquesta girarà entorn de la històrica banda de jazz La Locomotora Negra, que enguany ha complert 50 anys i està fent una gira de comiat iniciada amb un concert al Palau de la Música Catalana, el gener del 2021. Com a ponent figurarà Marc Trepat, arquitecte i músic bellaterrenc, membre de “La Locomotora” com a primer trombó.

La tertúlia serà lúdica i en acabar se celebrarà un sopar informal al nou restaurant UMAMI de Bellaterra. Qui vulgui assistir a la xerrada caldrà que avisi a l’organització per raons d’aforament (forumbellaterra@gmail.com o trucada/whatsapp als 607 739 923 o 619 703 913). En cas de voler reservar el sopar caldrà demanar-ho al 608 360 464 abans de l’1 de setembre (també trucada o whatsapp). El preu serà de 35 euros per persona i el lloc de la xerrada serà al Centre Cívic de Bellaterra.

Vols llegir més…?

El conte infantil que tracta el dol infantil aterra a Cerdanyola

El conte infantil que tracta el dol infantil aterra a Cerdanyola

La mort, un dels temes tabús socials, es posa damunt de la taula a través d’un conte infantil. L’autora, Sílvia Espín, i la i·lustradora, Cristina H. Romero, tracten el dolor de perdre a un igual quan encara ets massa jove per entendre-ho. El conte titulat Caixes, caixes i més caixes, serà presentat per les seves autores el dimarts 25 de gener a les 18.30h a la sala Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: