Fòrum Bellaterra convida a “retrobar-nos” al voltant de la història de la Locomotora Negra

by | ag. 31, 2021 | Cultura, Espai d'Entitats

Després de celebrar el seu 6è aniversari durant el mes de juliol, l’associació cultural Fòrum Bellaterra ha convidat a tots els bellaterrencs i bellaterrenques a “retrobar-se” durant la pròxima tertúlia de Festa Major, prevista pel dijous 2 de setembre a les 21 hores.

Aquesta girarà entorn de la històrica banda de jazz La Locomotora Negra, que enguany ha complert 50 anys i està fent una gira de comiat iniciada amb un concert al Palau de la Música Catalana, el gener del 2021. Com a ponent figurarà Marc Trepat, arquitecte i músic bellaterrenc, membre de “La Locomotora” com a primer trombó.

La tertúlia serà lúdica i en acabar se celebrarà un sopar informal al nou restaurant UMAMI de Bellaterra. Qui vulgui assistir a la xerrada caldrà que avisi a l’organització per raons d’aforament (forumbellaterra@gmail.com o trucada/whatsapp als 607 739 923 o 619 703 913). En cas de voler reservar el sopar caldrà demanar-ho al 608 360 464 abans de l’1 de setembre (també trucada o whatsapp). El preu serà de 35 euros per persona i el lloc de la xerrada serà al Centre Cívic de Bellaterra.

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: