Després de celebrar el seu 6è aniversari durant el mes de juliol, l’associació cultural Fòrum Bellaterra ha convidat a tots els bellaterrencs i bellaterrenques a “retrobar-se” durant la pròxima tertúlia de Festa Major, prevista pel dijous 2 de setembre a les 21 hores.

Aquesta girarà entorn de la històrica banda de jazz La Locomotora Negra, que enguany ha complert 50 anys i està fent una gira de comiat iniciada amb un concert al Palau de la Música Catalana, el gener del 2021. Com a ponent figurarà Marc Trepat, arquitecte i músic bellaterrenc, membre de “La Locomotora” com a primer trombó.

La tertúlia serà lúdica i en acabar se celebrarà un sopar informal al nou restaurant UMAMI de Bellaterra. Qui vulgui assistir a la xerrada caldrà que avisi a l’organització per raons d’aforament (forumbellaterra@gmail.com o trucada/whatsapp als 607 739 923 o 619 703 913). En cas de voler reservar el sopar caldrà demanar-ho al 608 360 464 abans de l’1 de setembre (també trucada o whatsapp). El preu serà de 35 euros per persona i el lloc de la xerrada serà al Centre Cívic de Bellaterra.