Fòrum Bellaterra convida a “retrobar-nos” al voltant de la història de la Locomotora Negra

by | ag. 31, 2021 | Cultura, Espai d'Entitats

Després de celebrar el seu 6è aniversari durant el mes de juliol, l’associació cultural Fòrum Bellaterra ha convidat a tots els bellaterrencs i bellaterrenques a “retrobar-se” durant la pròxima tertúlia de Festa Major, prevista pel dijous 2 de setembre a les 21 hores.

Aquesta girarà entorn de la històrica banda de jazz La Locomotora Negra, que enguany ha complert 50 anys i està fent una gira de comiat iniciada amb un concert al Palau de la Música Catalana, el gener del 2021. Com a ponent figurarà Marc Trepat, arquitecte i músic bellaterrenc, membre de “La Locomotora” com a primer trombó.

La tertúlia serà lúdica i en acabar se celebrarà un sopar informal al nou restaurant UMAMI de Bellaterra. Qui vulgui assistir a la xerrada caldrà que avisi a l’organització per raons d’aforament (forumbellaterra@gmail.com o trucada/whatsapp als 607 739 923 o 619 703 913). En cas de voler reservar el sopar caldrà demanar-ho al 608 360 464 abans de l’1 de setembre (també trucada o whatsapp). El preu serà de 35 euros per persona i el lloc de la xerrada serà al Centre Cívic de Bellaterra.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

A principis dels 90 de segle passat, una família de Bellaterra va demanar a La Companyia Inestable de Bellaterra que els suggerís una idea per fer una celebració. Aleshores les forces imaginatives de Bellaterra es congriaven entorn de l’associació Amics de Bellaterra i els qui es volien lliurar a l’aventura interpretativa canalitzaven la seva gosadia a través de La Inestable i els seus muntatges i impromptus teatrals

REPORTATGE | La Festa Major en el temps

REPORTATGE | La Festa Major en el temps

Aquest any celebrem la 38a Festa Major de Bellaterra. Una tradició que es remunta uns quants anys enrere, cosa que porta a preguntar-nos: Com ha estat aquesta celebració al llarg del temps? Com va ser la primera celebració? Quines activitats es van anar consolidant i quines altres fites i punts d’inflexió es van donar? Repassem la seva evolució

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: