Inscriu-te al Concurs de Paelles i Fideuàs i guanya vals de 25 € per gastar en comerços i restaurants

by | set. 2, 2021 | Festa Major, Societat

Per segon any consecutiu, la Unió de Veïns impulsa “La Paella Confinada“, que vol substituïr al tradicional Concurs de Paelles i Fideuàs de la Festa Major de Bellaterra, això sí i des de l’inici de la pandèmia, amb un format on-line.

Amb aquesta iniciativa es vol que cada família o grup d’amics -en format reduït – elaborin una paella o fideuà a casa seva i enviïn les fotografies o vídeos al whatsapp de del número 647 51 45 48. Això sí, cada grup s’haurà d’inscriure i ja ho podeu fer clicant aquest enllaç.

Les inscripcions ja estan obertes i es tancaran el 5 de setembre a les 13 hores. El període d’enviament de fotografies i vídeos serà fins el mateix 5 de setembre a les 16 hores i el lliurament de premis serà el 5 de setembre a les 19 hores.

L’any passat la participació va ser de 25 paelles i les bases es mantenen. Els participants poden fer la paella o fideuà el mateix diumenge o el dia abans, dissabte, si els hi va millor. Les fotos podran ser del procés de preparació de la paella o fideuà, del resultat final, de com s’ha parat la taula o dels comensals. Només per participar, entrareu al sorteig de 10 Vals de 25€ per utilitzar en els comerços i restaurants de Bellaterra. A més, hi haurà dos premis especials al “Millor Attrezzo” i a “Fotografia més original”. Aquests dos premis rebran, cada un, una cistella de fruites i verdures del grup d’hortolans de Bellaterra. Aliments cultivats aquí, saludables i de proximitat. Les Bases del concurs les podeu veure aquí.

Altres activitats

Pel que fa a altres activitats que organitzarà la Unió de Veïns destaca el Torneig de Pàdel familiar, la Baixada de Carros, el Multi-esport infantil a la plaça del Pi i la Cursa de Patinets, novament organitzat pel membre de la Junta Directiva, Lluís Riba.

A més, a darrera hora han afegit una Màsterclass de Hip-Hop infantil, a càrrec de la ballarina Alexia Bru, membre del grup 31FAM, i que es farà durant la tarda infantil. Ensenyarà una coreografia als nens i nenes que vulguin participar i acabaran fent tots junts una coreografia.

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: