Per segon any consecutiu, la Unió de Veïns impulsa “La Paella Confinada“, que vol substituïr al tradicional Concurs de Paelles i Fideuàs de la Festa Major de Bellaterra, això sí i des de l’inici de la pandèmia, amb un format on-line.

Amb aquesta iniciativa es vol que cada família o grup d’amics -en format reduït – elaborin una paella o fideuà a casa seva i enviïn les fotografies o vídeos al whatsapp de del número 647 51 45 48. Això sí, cada grup s’haurà d’inscriure i ja ho podeu fer clicant aquest enllaç.

Les inscripcions ja estan obertes i es tancaran el 5 de setembre a les 13 hores. El període d’enviament de fotografies i vídeos serà fins el mateix 5 de setembre a les 16 hores i el lliurament de premis serà el 5 de setembre a les 19 hores.

L’any passat la participació va ser de 25 paelles i les bases es mantenen. Els participants poden fer la paella o fideuà el mateix diumenge o el dia abans, dissabte, si els hi va millor. Les fotos podran ser del procés de preparació de la paella o fideuà, del resultat final, de com s’ha parat la taula o dels comensals. Només per participar, entrareu al sorteig de 10 Vals de 25€ per utilitzar en els comerços i restaurants de Bellaterra. A més, hi haurà dos premis especials al “Millor Attrezzo” i a “Fotografia més original”. Aquests dos premis rebran, cada un, una cistella de fruites i verdures del grup d’hortolans de Bellaterra. Aliments cultivats aquí, saludables i de proximitat. Les Bases del concurs les podeu veure aquí.

Altres activitats

Pel que fa a altres activitats que organitzarà la Unió de Veïns destaca el Torneig de Pàdel familiar, la Baixada de Carros, el Multi-esport infantil a la plaça del Pi i la Cursa de Patinets, novament organitzat pel membre de la Junta Directiva, Lluís Riba.

A més, a darrera hora han afegit una Màsterclass de Hip-Hop infantil, a càrrec de la ballarina Alexia Bru, membre del grup 31FAM, i que es farà durant la tarda infantil. Ensenyarà una coreografia als nens i nenes que vulguin participar i acabaran fent tots junts una coreografia.