Les fotos i el discurs d’inici de Festa Major 2021

by | set. 3, 2021 | Cultura, Festa Major

La Festa Major de Bellaterra 2021 va començar ahir, dia 2 de setembre, amb un emotiu i minimalista concert de la pianista Laura Andrés a El Musical. El president de l’EMD, Ramon Andreu i la directora del Conservatori i Escola de Música de Bellaterra, Montse Roig, van dedicar unes paraules de benvinguda a la cinquantena d’assistents que s’hi van congregar.

A continuació us deixem amb unes imatges i el vídeo de les paraules de benvinguda de Roig, a més de les fotografies del segon acte de Festa Major: una tertúlia de l’associació cultural Fòrum Bellaterra, al voltant de la història de la mítica banda de jazz La Locomotora Negra, que enguany es dissol després de 50 anys sent referents en l’escena de jazz nacional. Els seus ponents, el bellaterrenc Marc Trepat i Toni Gili, van exposar les diferents etapes que va viure la formació i van reflexionar sobre el context musical amateur i professional.

El discurs de la Montse Roig

Un fragment del concert la Laura Andrés

Imatges

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Plàcid Garcia-Planas: “Per mi Bellaterra és l’antiguerra” | BellaterraDiari - […] Un acte que es va celebrar divendres a la Sala d’Actes de l’EMD i que va donar el tret…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: