La Festa Major de Bellaterra 2021 va començar ahir, dia 2 de setembre, amb un emotiu i minimalista concert de la pianista Laura Andrés a El Musical. El president de l’EMD, Ramon Andreu i la directora del Conservatori i Escola de Música de Bellaterra, Montse Roig, van dedicar unes paraules de benvinguda a la cinquantena d’assistents que s’hi van congregar.

A continuació us deixem amb unes imatges i el vídeo de les paraules de benvinguda de Roig, a més de les fotografies del segon acte de Festa Major: una tertúlia de l’associació cultural Fòrum Bellaterra, al voltant de la història de la mítica banda de jazz La Locomotora Negra, que enguany es dissol després de 50 anys sent referents en l’escena de jazz nacional. Els seus ponents, el bellaterrenc Marc Trepat i Toni Gili, van exposar les diferents etapes que va viure la formació i van reflexionar sobre el context musical amateur i professional.

El discurs de la Montse Roig

Un fragment del concert la Laura Andrés

Imatges