Les fotos i el discurs d’inici de Festa Major 2021

by | set. 3, 2021 | Cultura, Festa Major

La Festa Major de Bellaterra 2021 va començar ahir, dia 2 de setembre, amb un emotiu i minimalista concert de la pianista Laura Andrés a El Musical. El president de l’EMD, Ramon Andreu i la directora del Conservatori i Escola de Música de Bellaterra, Montse Roig, van dedicar unes paraules de benvinguda a la cinquantena d’assistents que s’hi van congregar.

A continuació us deixem amb unes imatges i el vídeo de les paraules de benvinguda de Roig, a més de les fotografies del segon acte de Festa Major: una tertúlia de l’associació cultural Fòrum Bellaterra, al voltant de la història de la mítica banda de jazz La Locomotora Negra, que enguany es dissol després de 50 anys sent referents en l’escena de jazz nacional. Els seus ponents, el bellaterrenc Marc Trepat i Toni Gili, van exposar les diferents etapes que va viure la formació i van reflexionar sobre el context musical amateur i professional.

El discurs de la Montse Roig

Un fragment del concert la Laura Andrés

Imatges

Vols llegir més…?

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

El conegut ‘BicMan’ en les xarxes socials (sobretot a Instagram) aterra a la botiga ‘Impressions.cat’ de Cerdanyola, ubicat al carrer de Santa Marcel·lina, per tal de signar el seu llibre: un recull d’il·lustracions dibuixades amb el famós i típic boli de la marca ‘bic’.

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

El Govern espanyol destinarà part dels pressupostos a incentivar la cultura entre els més joves, concretament els que compleixin 18 anys el 2022, que rebran una ajuda directa de 400 euros per la compra de llibres o el consum de teatre, cinema, música i dansa

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Ja s’han obert les inscripcions per participar al 14è concurs literari per a joves “AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries”. Un certamen que té com a objectiu impulsar la creació literària i el treball en equip dels estudiants de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà que en la darrera edició va aplegar més de 2970 estudiants de més de 223 instituts de tots els Països Catalans

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Plàcid Garcia-Planas: “Per mi Bellaterra és l’antiguerra” | BellaterraDiari - […] Un acte que es va celebrar divendres a la Sala d’Actes de l’EMD i que va donar el tret…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: