Per segon any consecutiu, el tradicional Concurs de Paelles i Fideuàs de Bellaterra es va celebrar de forma on-line. Tot i així, l’adaptació al mitjà digital per tal d’evitar la transmisió de la Covid-19, no va estar exempta de diversió.

Aquest any van participar al concurs telemàtic 13 paelles, de les quals 10 van ser premiades amb vals de 25 € per gastar en comerç i restaurants bellaterrencs. A més, va haver-hi dos premis extraordinaris per a l’originalitat de la fotografia – atorgat a “La Paella Nupcial” – i el millor attrezzo, atorgat a “Els mini-xefs”. El jurat per aquests dos premis va estar format per Josep Maria Riba i Miquel Seriola, president i secretari de la Unió de Veïns respectivament, Lorena de la Peña del Grup d’Hortolans de Bellaterra i Laia Tardós de BellaterraDiari.

Pel que fa als guanyadors dels 10 vals de 25 €, es van escollir per sorteig aleatori i de forma telemàtica a través d’un enllaç Zoom que es va poder seguir en directe diumenge a les 19 hores. Per acabar, la Unió de Veïns s’encarregarà pròximament d’entregar els vals a cada grup guanyador i BellaterraDiari publicarà, pròximament, la totalitat de les imatges enviades per tots els participants. Bones paelles i fins l’any que ve!

Paelles i Fideuàs guanyadores:

1.       L’alegria del retrobament

2.       Per molts anys

3.       Super Herois

4.       Paellaguanyadora.com

5.       Paella Country

6.       La Fideuà confinada

7.       Fideuà Nupcial

8.       Paella sardanenca

9.       Els Mini Xefs

10.   La vegana

Les cistelles de fruita i verdura ecològica que es van endur “La Paella Nupcial” i “Els mini-xefs”. Cal dir que aquesta ha estat conreada pel Grup d’Hortolans de Bellaterra

Més imatges de “La Paella Nupcial”

Imatges d'”Els mini-xefs”

Més imatges de paelles finalistes: “La Paella Confinada”, “La Paella Vegana” i “Els superherois”

FOTOS: Cedides UdV