Just després de la celebració de la Festa Major, ens arriba la fotodenúncia de la Neus, una veïna de Bellaterra que es queixa d’un “botellot” de la nit de diumenge 5 de setembre al carrer Escultor Vilanova amb Vázquez de Mella:”A part del soroll i del perill d’incendi, el carrer ha quedat ple de deixalles”.

A més d’aquest problema puntual, critica que aquesta zona és un “cacacan” i que és habitual trobar-s’hi deixalles de tota mena: compreses, mascaretes, llaunes, brics, catifa de cotxe a més de pèls de gos: “sembla que també és una perruqueria de gossos“, afegeix. A més, explica que “quan la brigada ve a retallar les plantes no es digna ni a recollir les escombraries“.

Per això demana, a més de la neteja de les deixalles generades pel botellot, que s’hi instal·lin papareres i dispensadors de bosses “per recollir les deposicions dels gossos”.

FOTO: Rastre d’un botellot al carrer Escultor Vilanova | Neus