FOTODENÚNCIA | Rastre d’un botellot al carrer Escultor Vilanova

by | set. 7, 2021 | Fotodenúncia

Just després de la celebració de la Festa Major, ens arriba la fotodenúncia de la Neus, una veïna de Bellaterra que es queixa d’un “botellot” de la nit de diumenge 5 de setembre al carrer Escultor Vilanova amb Vázquez de Mella:”A part del soroll i del perill d’incendi, el carrer ha quedat ple de deixalles”.

A més d’aquest problema puntual, critica que aquesta zona és un “cacacan” i que és habitual trobar-s’hi deixalles de tota mena: compreses, mascaretes, llaunes, brics, catifa de cotxe a més de pèls de gos: “sembla que també és una perruqueria de gossos“, afegeix. A més, explica que “quan la brigada ve a retallar les plantes no es digna ni a recollir les escombraries“.

Per això demana, a més de la neteja de les deixalles generades pel botellot, que s’hi instal·lin papareres i dispensadors de bosses “per recollir les deposicions dels gossos”.

FOTO: Rastre d’un botellot al carrer Escultor Vilanova | Neus

Vols llegir més…?

FOTODENÚNCIA | Deixalles a la Plaça de Pi

FOTODENÚNCIA | Deixalles a la Plaça de Pi

Alguns responsables dels comerços de la plaça del Pi denuncien l’estat de brutícia en què acaba la Plaça del Pi cada tarda i especialment els divendres, quan els alumnes de col·legi Ramon Fuster que quan acaben l’escola baixen a l’estació de Bellaterra a berenar i critiquen que “ho deixen tot brut i ple de plàstics i papers”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: