Des de dimarts 8 de setembre – i encara amb data indefinida – la UAB tindrà un punt vacunació contra la COVID-19 situat al cinema de la Plaça Cívica. Obrirà de 13 a 19 h, de dilluns a dijous, i de 9 a 13 h el divendres. No caldrà concertar la cita prèviament i hi podrà accedir tota persona major de 12 anys no vacunada o pendent de segona dosi.

Una actuació que s’emmarca dins la campanya de vacunació del Departament de Salut, amb l’objectiu d’assolir el major grau d’immunitat, incidint sobretot en els joves, amb la idea de recuperar la màxima presencialitat universitària.

El centre de vacunació se situarà a la sala d’actes annexa al cinema de la Plaça Cívica. Romandrà obert de 13 a 19 h, de dilluns a dijous, i de 9 a 13 h els divendres. No caldrà cita prèvia i hi podrà accedir tota persona major de 12 anys no vacunada o pendent de segona dosi. Les persones que vinguin a vacunar-se han de portar algun document que els identifiqui (DNI, NIE o passaport).

S’administrarà la vacuna Pfizer

Les persones que hagin rebut una primera dosi podran rebre la segona sempre i quan hagin transcorregut tres setmanes des de l’administració de la primera. Les persones no vacunades que hagin passat la COVID-19 podran rebre una dosi de la vacuna quan hagin transcorregut dos mesos des del final dels símptomes de la malaltia. La vacuna administrada serà la produïda per Pfizer.

FOTO: Cribratge a la UAB | Pau Quintana