Durant tot l’any BellaterraDiari.cat ha mantingut els 4.000 usuaris mensuals. Una xifra que significa un èxit considerant que Bellaterra està formada per 2.700 habitants i que només 1.400 d’aquests són majors de 18 anys a Bellaterra. Una dada de lectors que significa quadruplicar els habitants. I que també ha estat bastant destacable durant el mes d’agost, en què hi ha una tendència estar menys pendent de l’actualitat, aprofitant el període de vacances però que, tot i així, s’ha mantingut.

Durant aquest darrer mes, les notícies més visitades han estat les d’actualitat més immediata, com la posada en marxa de la Zona Taronja a Bellaterra, diferents successos o la preparació de la ja finalitzada Festa Major de Bellaterra 2021.

Tot i això, voldríem destacar també el seguiment dels continguts – més distesos– que us hem portat durant el període estival. Parlem de receptes culinàries, propostes de senderisme o els exitosos TESTS de BellaterraDiari, oferts durant els mesos de vacances.

D’entre aquesta xifra de 4.000 usuaris únics mensuals, la majoria de consultes provenen de territori espanyol, però també aquest darrer mes hem tingut presència a Irlanda, França, Andorra, Xina i Regne Unit a més d’altres territoris.

Seguiu-nos a través de les nostres xarxes!

Us recordem que ens podeu seguir per les nostres xarxes socials de Facebook, Twitter i Instagram, als serveis de missatgeria de Whats App i Telegram o per subscriure-us al nostre butlletí per correu electrònic.

Si esteu orgullosos de la nostra feina i voleu gaudir de més continguts i beneficis, us podeu subscriure a BellaterraDiari i donar així suport a una premsa de proximitat feta amb rigor i qualitat!

O si tens un negoci o una empresa i et vols donar a conèixer, també pots fer-ho a través de BellaterraDiari. Truca’ns al 696 56 94 59 o envia’ns un correu a info@bellaterradiari.cat