L’EMD retira les pancartes de l’ANC just abans de la Diada

by | set. 13, 2021 | Societat

L’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) de Bellaterra va col·locar una pancarta a la Plaça del Pi on s’hi reivindicava l’eslògan “Lluitem i guanyem la independència”. La va penjar una setmana abans de la Diada Nacional de Catalunya, com feia cada any quan s’apropava aquesta data assenyalada. Tanmateix, aquest setembre l’organització, per descuit, no va demanar el permís corresponent a l’administració. És sota aquest pretext que l’EMD va decidir retirar-les el dia abans de la Diada.

Des de l’ANC, reconeixen l’error, però critiquen que la pancarta estigués penjada durant tota la setmana i no fos fins just el dia abans de la Diada – un divendres a última hora del matí– quan es va retirar sense avisar a l’organització. Consideren que el fet de retirar-la quan només els queda un divendres a la tarda, un moment en què molta gent ja no està activa, és deixar molt poc marge d’actuació. També es queixen falta de voluntat de l’EMD per parlar-ne.

Esquerra Republicana hi va dir la seva

Una acció que a més d’estar durament criticada per l’ANC, també es va posar en qüestió durant l’Ofrena Floral a Rafael de Casanova a Bellaterra. Va ser la regidora d’Esquerra Republicana de Cerdanyola, Montse Nieto, qui en el seu discurs va denunciar l’acció de l’EMD.

Montse Nieto va assistir a l’acte amb l’altre regidor d’ERC, Albert Turon. Ho van fer en nom de Quim Oltra i Laura Batalla, els vocals d’ERC de Bellaterra, que no van poder ser-hi per motius familiars. La regidora va fer aquesta denuncia en un discurs en què parlava de ” la resistència i resliència del poble català” i elogiava el paper del veïnat de Bellaterra.

Vols llegir més…?

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang ubicada al Centre Cívic de Bellaterra aquest dijous 22 de setembre del 2022. Els bellaterrencs i bellaterrenques podran fer les seves donacions de sang en dues franges horàries: de 10 a 14 i de 17 a 21 hores.

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

Després de 17 anys al capdavant de l’escola bressol bellaterrenca “La Llar d’en Pitus”, la seva directora, Queralt Martín, ha decidit posar punt i seguit al projecte. Punt i seguit, perquè a partir d’aquest curs ha canviat la propietat de l’escola quedant a mans de la Marta Castelló i l’Antònia Latorre, professionals de l’escola bressol “La Mainada” de Sant Cugat.

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: