Josep Costa parlarà d’estratègia jurídica en una xerrada de l’ANC de Bellaterra

by | set. 14, 2021 | Política

L’advocat eivissenc Josep Costa és el proper convidat ens porta l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Bellaterra, en una xerrada que tindrà lloc dijous 16 de setembre a les 19 hores al Centre Cívic de Bellaterra. Les places seran limitades en compliment de les restriccions sanitàries.

Josep Costa és advocat, activista i professor i investigador de la Universitat Pompeu Fabra(UPF) i va ser president primer del Parlament de Catalunya en la darrera legislatura. És aquesta trajectòria la que el portarà a parlar-nos de l’estratègia jurídica de les persones exiliades a Europa i del propòsit del Consell per la República en una intervenció titulada “I mentrestant, per Europa…“.

Us portem el cartell de convocatòria:

FOTO: Josep Costa | ANC

Vols llegir més…?

El govern de l’EMD rebutja posar un servei de bar al centre cívic bellaterrenc 

El govern de l’EMD rebutja posar un servei de bar al centre cívic bellaterrenc 

La petició d’instal·lar un servei de bar descentralitzat de la Plaça del Pi ha estat un dels punts estrella del ple ordinari que ha celebrat aquest dilluns l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra, de forma virtual, que podreu recuperar a través d’aquest enllaç. També s’hi ha aprovat la licitació per gestionar el servei de bar del Centre Cívic del Turó de Sant Pau i s’ha aprovat per unanimitat la delegació del cobrament dels deutes de l’antic bar del Turó de Sant Pau a la Diputació.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: