Josep Costa parlarà d’estratègia jurídica en una xerrada de l’ANC de Bellaterra

by | set. 14, 2021 | Política

L’advocat eivissenc Josep Costa és el proper convidat ens porta l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Bellaterra, en una xerrada que tindrà lloc dijous 16 de setembre a les 19 hores al Centre Cívic de Bellaterra. Les places seran limitades en compliment de les restriccions sanitàries.

Josep Costa és advocat, activista i professor i investigador de la Universitat Pompeu Fabra(UPF) i va ser president primer del Parlament de Catalunya en la darrera legislatura. És aquesta trajectòria la que el portarà a parlar-nos de l’estratègia jurídica de les persones exiliades a Europa i del propòsit del Consell per la República en una intervenció titulada “I mentrestant, per Europa…“.

Us portem el cartell de convocatòria:

FOTO: Josep Costa | ANC

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

L’EMD estrena nova web per intentar millorar la transparència

L’EMD estrena nova web per intentar millorar la transparència

Bellaterra ha estrenat nova pàgina web institucional amb una nova arquitectura i distribució de continguts. Una tasca que ha dut a terme l’EMD de la mà de la Diputació de Barcelona, que assessora, implanta i gestiona el manteniment de portals corporatius a les localitats menors de 50.000 habitants

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

er anul·lada l’any anterior des de l’EMD en motiu de la Covid-19. Enguany, les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i s’espera que sigui, com és habitual, una de les curses populars de la diada amb més participants a Catalunya, que en darreres edicions han superat els 1000 inscrits

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: