2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

by | set. 15, 2021 | Societat

Un total de 2.745 alumnes han començat el curs escolar a algun dels centres educatius que formen part de Bellaterra i el que significa gairebé el mateix nombre d’habitants bellaterrencs i bellaterrenques. Una xifra que reafirma la idea de Bellaterra com a àrea escolar, que acull alumnes no només de Bellaterra i municipis propers a la zona sinó també d’altres municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona o de la mateixa Barcelona ciutat.

Desglossem les xifres per a cada centre

Hem tingut accés a les dades dels centres i podem veure que el gruix més gran de la comunitat educativa a Bellaterra el forma l’alumnat de primària, amb un total de 1.405 alumnes, que es reparteixen entre les escoles Ramon Fuster (680), l’Escoleta (454), la Llar d’En Pitus (56) i l’Escola Til·ler (215) .

S’hi concentra també una part de l’alumnat a la franja de Secundària, concretament 683 alumnes que es reparteixen entre l’Institut Pere Calders (240) i també el Ramon Fuster (360) i El Til·ler de l’Escola Waldorf (83).

Tot i que en menor mesura, Bellaterra també concentra un petit gruix d’estudiants de Batxillerat (165) tots a l’Institut Pere Calders, a Formació Professional (46) i d’educació especial a Bellaire (40). També comptabilitzem 406 alumnes que reben educació musical a El Musical.

A això cal afegir-hi el moviment que suposen escoles pròximes però no pertanyents al municipi com ho són La Vall, l’Escola Àgora, el TAU o Pureza de María, entre altres. Escoles que estan fora de l’àmbit de Bellaterra, però que tot sovint s’hi desplacen o la creuen, almenys durant aquesta primera setmana de curs escolar.

FOTO: Inici escolar l’any 2020 | Pau Quintana

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Els Amics de Sant Pau de Riu-Sec celebren el seu 5è Aplec i mostra d’entitats el diumenge 3 d’octubre. Un acte festiu i alhora reivindicatiu organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell que arriba després després de ser posposat el mes de maig a causa de la pandèmia

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: