2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

by | set. 15, 2021 | Societat

Un total de 2.745 alumnes han començat el curs escolar a algun dels centres educatius que formen part de Bellaterra i el que significa gairebé el mateix nombre d’habitants bellaterrencs i bellaterrenques. Una xifra que reafirma la idea de Bellaterra com a àrea escolar, que acull alumnes no només de Bellaterra i municipis propers a la zona sinó també d’altres municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona o de la mateixa Barcelona ciutat.

Desglossem les xifres per a cada centre

Hem tingut accés a les dades dels centres i podem veure que el gruix més gran de la comunitat educativa a Bellaterra el forma l’alumnat de primària, amb un total de 1.405 alumnes, que es reparteixen entre les escoles Ramon Fuster (680), l’Escoleta (454), la Llar d’En Pitus (56) i l’Escola Til·ler (215) .

S’hi concentra també una part de l’alumnat a la franja de Secundària, concretament 683 alumnes que es reparteixen entre l’Institut Pere Calders (240) i també el Ramon Fuster (360) i El Til·ler de l’Escola Waldorf (83).

Tot i que en menor mesura, Bellaterra també concentra un petit gruix d’estudiants de Batxillerat (165) tots a l’Institut Pere Calders, a Formació Professional (46) i d’educació especial a Bellaire (40). També comptabilitzem 406 alumnes que reben educació musical a El Musical.

A això cal afegir-hi el moviment que suposen escoles pròximes però no pertanyents al municipi com ho són La Vall, l’Escola Àgora, el TAU o Pureza de María, entre altres. Escoles que estan fora de l’àmbit de Bellaterra, però que tot sovint s’hi desplacen o la creuen, almenys durant aquesta primera setmana de curs escolar.

FOTO: Inici escolar l’any 2020 | Pau Quintana

Vols llegir més…?

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang ubicada al Centre Cívic de Bellaterra aquest dijous 22 de setembre del 2022. Els bellaterrencs i bellaterrenques podran fer les seves donacions de sang en dues franges horàries: de 10 a 14 i de 17 a 21 hores.

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

Després de 17 anys al capdavant de l’escola bressol bellaterrenca “La Llar d’en Pitus”, la seva directora, Queralt Martín, ha decidit posar punt i seguit al projecte. Punt i seguit, perquè a partir d’aquest curs ha canviat la propietat de l’escola quedant a mans de la Marta Castelló i l’Antònia Latorre, professionals de l’escola bressol “La Mainada” de Sant Cugat.

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: