Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

by | set. 16, 2021 | Societat

Els Amics de Sant Pau de Riu-Sec celebren el seu 5è Aplec i mostra d’entitats el diumenge 3 d’octubre. Un acte festiu i alhora reivindicatiu organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell que arriba després després de ser posposat el mes de maig a causa de la pandèmia.

Parlem d’un esdeveniment que tindrà lloc de 9 a 14h del matí a Sant Pau de Riu-Sec i que comptarà amb diverses actuacions musicals, com el concert de corals properes, havaneres o sardanes. Però, a més, hi haurà una exposició dedicada als 2000 anys d’història de Sant Pau de Riu-sec, un taller de maquetes i jocs infantils i informació sobre el 5è Concurs de Fotografia AFOCER i la missa a càrrec de mossèn Joan Nadal i Garcia, rector de la Puríssima de Sabadell. També hi haurà una recollida d’aliments per Càritas.

Serà un acte festiu i alhora reivindicatiu

En definitiva, un seguit d’activitats festives, però també reivindicatives, que permetin donar a conèixer les dificultats en què es troba l’entorn de San Pau de Riu-Sec. Una situació que des de l’organització asseguren que és de “desprotecció” i critiquen la falta d’un pla actiu de remodelació o aprofundiment dels treballs arqueològics.

Pretenen, doncs, que aquest aplec serveixi per prendre consciència del valor patrimonial del que defineixen com “una joia única a les conrades” i sobre el subsòl on hi conviuen dues ciutats romanes amb una esglesiola romànica.

Aquí trobareu més detalls sobre l’esdeveniment:

Darrer aplec | Fotografia guanyadora als premis AFOCER de Josep Mimó i Bayó

Vols llegir més…?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

L’atac informàtic de la UAB ha afectat a més de 40.000 persones i 650.000 arxius. L’assalt s’ha executat amb un ransomware anomenat PYSA. Es tracta d’un programari maliciós que xifra els documents de la víctima i exigeix un alliberament per tornar-hi a accedir. Retratem com es viu la situació des de dins de la Universitat a través de testimonis que ho viuen en primera persona: com es fan les classes?, com és la comunicació entre docents i alumnat?, quines dificultats afegides existeixen dins del campus?

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

valoració molt positiva i “satisfactòria” del primer taller de compostatge organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) i la Plataforma Zero Emissions Objective (ZEO) organitzat el passat 17 d’octubre. L’objectiu del taller era potenciar la seva utilització a Bellaterra, la qual cosa s’ha complert amb èxit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: