Un tiroteig ha tingut lloc a quarts de 2 de la matinada al carrer de la Serra de Galliners, al Polígon de sant Pau de Riu-Sec , prop de l’Ikea. Ha produït 5 víctimes, 2 homes i 3 dones, d’entre les quals s’hi trobava una persona embarassada que, en rebre un tret a l’abdomen, ha perdut el seu fill.

Un accident que s’ha produït en mig d’una trobada d’un centenar de persones en una “botellada“. Segons fonts policials, l’autor del tiroteig i les víctimes es coneixien d’abans i tot fa pensar que la motivació del trets seria una venjança. Els Mossos d’Esquadra busquen l’home responsable dels trets per detenir-lo.

Les 5 víctimes han estat traslladades al centre hospitalari: 2 d’elles es troben en estat greu i els altres 3 en estat lleu.

Un enfrontament entre bandes o una venjança passional

La investigació encara es troba en una fase inicial. Es treballa amb dues hipòtesis: un enfrontament entre dues bandes –fonts coneixedores dels fets asseguren al D.S. que hi va haver creuament de trets–. Sobre la taula també hi ha la sospita que l’autor del trets havia tingut una relació sentimental amb una de les dones ferides, i que el pistoler hauria actuat motivat per una venjança passional.

Els Mossos d’Esquadra estan prenent declaració a testimonis i víctimes amb l’objectiu d’esclarir els fets i identificar l’autor –o autors– del tiroteig.

FOTO: Polígon de Sant Pau de Riu-Sec | Twitter