FOTODENÚNCIA | Deixalles a la Plaça de Pi

by | set. 21, 2021 | Fotodenúncia

Alguns responsables dels comerços de la plaça del Pi denuncien l’estat de brutícia en què acaba la Plaça del Pi cada tarda i especialment els divendres, quan els alumnes baixen a l’estació de Bellaterra a berenar i critiquen que “ho deixen tot brut i ple de plàstics i papers”.

Es queixen que “no estan vigilats per a ningú i fan el que volen”. Per això, demanen que “es faci alguna actuació al respecte”.   També expliquen que sovint veuen passejar  les famílies “a qui se’ls cau la cara de vergonya quan saben que són els seus propis fills”. 

Tot i que reconeixen que no és responsabilitat directa de l’escola, exigeixen que “es millori aquesta pràctica” i que “es faci alguna cosa perquè que no passi”.

Vols llegir més…?

FOTODENÚNCIA | Mal estat del clavegueram del Camí Antic

FOTODENÚNCIA | Mal estat del clavegueram del Camí Antic

Un veí de Bellaterra denuncia l’estat del clavegueram del Camí Antic a Sant Cugat. Ho fa en una publicació a twitter en què apareix una tapa de clavegueram descoberta d’on hi surt una muntanya de terra que ens explica que ell mateix ha extret del clavegueram

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: