Ja han passat uns dies des que vam acabar la Festa Major de Bellaterra 2021, una festivitat que va generar opinions molt diferenciades segons a qui preguntessis, veïns o entitats.

És en aquest context que reprenem una iniciativa que ens havien demanat repetidament des dels socis i sòcies del diari. Es tracta de la secció d’enquestes mensuals de BellaterraDiari, que busca millorar la interacció amb el diari i palpar l’opinió diferent de tots els bellaterrencs i bellaterrenques.

Ara volem que tu també ens en diguis la teva, a través d’aquesta nova enquesta al voltant de la Festa Major. Què opina Bellaterra de…?

ENQUESTA TANCADA – Ens sap greu però aquesta enquesta ha estat tancada amb la finalitat de poder recollir els resultats, un cop transcorreguts 30 dies des de la seva publicació. Podeu consultar aquí noves enquestes actualitzades.