Cedeixen un supermercat de Sant Cugat al youtuber Ibai Llanos perquè hi jugui a fet i amagar

by | set. 22, 2021 | Societat

El creador de continguts amb domicili a Bellaterra Ibai Llanos, va gaudir d’un dia sencer a un gran supermercat de Sant Cugat, reservat únicament perquè emetès des d’allà un vídeo en directe a través del seu canal de la plataforma digital ‘Twitch‘.

El youtuber apareixia de la mà dels seus amics amb qui sovint grava vídeos enregistrats a la seva casa ubicada a Bellaterra. Una idea que naixia del pretext de retransmetre en directe el partit de la lliga francesa entre el PSG i l’Olympique de Lyon i jugar a fet i amagar d’entre altres jocs.

Lluny de rebre crítiques pel seu comportament dins de l’establiment , el gest va ser aplaudit a les xarxes socials pels seus seguidors, qui atònits van seguir aquest vídeo en directe fins el punt d’arribar a gairebé al milió de visualitzacions en només 12 hores.

Aquí trobaràs el vídeo que es va emetre des del supermercat:

FOTO: Ibai Llanos i els seus companys al supermercat, buit | Instagram

Vols llegir més…?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

L’atac informàtic de la UAB ha afectat a més de 40.000 persones i 650.000 arxius. L’assalt s’ha executat amb un ransomware anomenat PYSA. Es tracta d’un programari maliciós que xifra els documents de la víctima i exigeix un alliberament per tornar-hi a accedir. Retratem com es viu la situació des de dins de la Universitat a través de testimonis que ho viuen en primera persona: com es fan les classes?, com és la comunicació entre docents i alumnat?, quines dificultats afegides existeixen dins del campus?

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

valoració molt positiva i “satisfactòria” del primer taller de compostatge organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) i la Plataforma Zero Emissions Objective (ZEO) organitzat el passat 17 d’octubre. L’objectiu del taller era potenciar la seva utilització a Bellaterra, la qual cosa s’ha complert amb èxit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: