El creador de continguts amb domicili a Bellaterra Ibai Llanos, va gaudir d’un dia sencer a un gran supermercat de Sant Cugat, reservat únicament perquè emetès des d’allà un vídeo en directe a través del seu canal de la plataforma digital ‘Twitch‘.

El youtuber apareixia de la mà dels seus amics amb qui sovint grava vídeos enregistrats a la seva casa ubicada a Bellaterra. Una idea que naixia del pretext de retransmetre en directe el partit de la lliga francesa entre el PSG i l’Olympique de Lyon i jugar a fet i amagar d’entre altres jocs.

Lluny de rebre crítiques pel seu comportament dins de l’establiment , el gest va ser aplaudit a les xarxes socials pels seus seguidors, qui atònits van seguir aquest vídeo en directe fins el punt d’arribar a gairebé al milió de visualitzacions en només 12 hores.

Aquí trobaràs el vídeo que es va emetre des del supermercat:

FOTO: Ibai Llanos i els seus companys al supermercat, buit | Instagram