Cedeixen un supermercat de Sant Cugat al youtuber Ibai Llanos perquè hi jugui a fet i amagar

by | set. 22, 2021 | Societat

El creador de continguts amb domicili a Bellaterra Ibai Llanos, va gaudir d’un dia sencer a un gran supermercat de Sant Cugat, reservat únicament perquè emetès des d’allà un vídeo en directe a través del seu canal de la plataforma digital ‘Twitch‘.

El youtuber apareixia de la mà dels seus amics amb qui sovint grava vídeos enregistrats a la seva casa ubicada a Bellaterra. Una idea que naixia del pretext de retransmetre en directe el partit de la lliga francesa entre el PSG i l’Olympique de Lyon i jugar a fet i amagar d’entre altres jocs.

Lluny de rebre crítiques pel seu comportament dins de l’establiment , el gest va ser aplaudit a les xarxes socials pels seus seguidors, qui atònits van seguir aquest vídeo en directe fins el punt d’arribar a gairebé al milió de visualitzacions en només 12 hores.

Aquí trobaràs el vídeo que es va emetre des del supermercat:

FOTO: Ibai Llanos i els seus companys al supermercat, buit | Instagram

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: