Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

by | set. 22, 2021 | Salut, Societat

Els locals d’oci nocturn exteriors podran obrir a partir de la mitjanit de dimecres a dijous fins les 3 de la matinada si els casos d’infectats per covid-19 segueixen baixant com fins ara.

Tot i estar obligats a tancar a les 3 de la matinada, tindran mitja hora per desallotjar els clients. El mateix passarà en el cas de a restauració, a qui s’ampliarà mitja hora els seus horaris, fins la 1 de la matinada amb la posterior mitja hora de marge pel tancament.

Una decisió motivada, sobretot per les queixes del sector, que ha estat un dels més tocats per la pandèmia, però que també es deu a l’increment de “botellades” que s’estan produint sobretot les nits de cap de setmana, com el que va viure la Universitat Autònoma el passat divendres.

Això sí. No serà fins a mitjans d’octubre quan es podrà produir la represa total de l’activitat del sector, espais interiors inclosos. Una decisió que ha aixecat polseguera entre el sector, que calcula que només un 5% dels establiments podran obrir en les noves condicions. També critiquen que aquesta nova mesura arribi a les portes de la tardor, quan el temps no acompanya a passar temps a espais exteriors.

FOTO: Escena d’oci nocturn | Pexels

Vols llegir més…?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

L’atac informàtic de la UAB ha afectat a més de 40.000 persones i 650.000 arxius. L’assalt s’ha executat amb un ransomware anomenat PYSA. Es tracta d’un programari maliciós que xifra els documents de la víctima i exigeix un alliberament per tornar-hi a accedir. Retratem com es viu la situació des de dins de la Universitat a través de testimonis que ho viuen en primera persona: com es fan les classes?, com és la comunicació entre docents i alumnat?, quines dificultats afegides existeixen dins del campus?

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

valoració molt positiva i “satisfactòria” del primer taller de compostatge organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) i la Plataforma Zero Emissions Objective (ZEO) organitzat el passat 17 d’octubre. L’objectiu del taller era potenciar la seva utilització a Bellaterra, la qual cosa s’ha complert amb èxit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: