FOTODENÚNCIA | Poca cobertura a la Zona de Bellaterra

by | set. 23, 2021 | Fotodenúncia

Ens arriben queixes via Twitter del Miquel, veí de Bellaterra, que denuncia la situació de “falta de cobertura” que pateix Bellaterra.

Explica que ell concretament, utilitza els serveis de Vodafone i, malgrat l’empresa asseguren que tota la zona de Bellaterra i la Universitat Autònoma de Barcelona “gaudeix d’una cobertura 4G molt alta”, el cert és que tan sols hi ha una antena al centre de Bellaterra i beneficia només a qui es troba a uns 500 metres d’aquesta. Afegeix que el fet de tenir una central de bombers propera “no ajuda gaire”.

FOTO: Cablejat de Bellaterra | BellaterraDiari

Vols llegir més…?

FOTODENÚNCIA | Deixalles a la Plaça de Pi

FOTODENÚNCIA | Deixalles a la Plaça de Pi

Alguns responsables dels comerços de la plaça del Pi denuncien l’estat de brutícia en què acaba la Plaça del Pi cada tarda i especialment els divendres, quan els alumnes de col·legi Ramon Fuster que quan acaben l’escola baixen a l’estació de Bellaterra a berenar i critiquen que “ho deixen tot brut i ple de plàstics i papers”

FOTODENÚNCIA | Mal estat del clavegueram del Camí Antic

FOTODENÚNCIA | Mal estat del clavegueram del Camí Antic

Un veí de Bellaterra denuncia l’estat del clavegueram del Camí Antic a Sant Cugat. Ho fa en una publicació a twitter en què apareix una tapa de clavegueram descoberta d’on hi surt una muntanya de terra que ens explica que ell mateix ha extret del clavegueram

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: