Interior, la UAB i l’Ajuntament de Cerdanyola acorden reforçar la seguretat al campus

by | set. 24, 2021 | Societat

La millora de la seguretat del Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) va ser el motiu de la trobada del Rectorat de la universitat, amb l‘Ajuntament de Cerdanyola i la Direcció General de Policia del Departament d’Interior.

Una reunió que s’ha celebrat una setmana després de la ‘macrobotellada’ que va concentrar al voltant de 8.000 persones al Campus i va afectar, de retruc, al veïnat de Bellaterra, on durant tota la nit s’hi van desplaçar cotxes fent soroll. Fins i tot, van entrar a jardins de cases i parcel·les per accedir al campus.

Tot i que els Mossos d’Esquadra i la Policia Local es van assabentar de la magnitud de la convocatòria via xarxes socials i van intentar treballar per controlar els accessos, el fet que el campus sigui completament obert i tingui múltiples punts d’accés va fer impossible evitar la trobada.

És per això que ara les diferents forces policials implicades fan front comú per enfortir la coordinació entre els cossos i reforçar el treball preventiu perquè no es produeixi en futures ocasions.

La macrobotellada no va ser un cas aïllat

Les botellades han estat sobre la taula de la Junta de Seguretat Local celebrada a l’Ajuntament de Cerdanyola. Una pràctica que han assegurat que “es repeteix cada cap de setmana a diferents punts de la zona” i amb la qual treballaran conjuntament.

FOTO: Trobada dels cossos de seguretat | Ajuntament de Cerdanyola

Vols llegir més…?

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) ha organitzat per aquest diumenge, 17 d’octubre un taller de compostatge a l’aire lliure. Una iniciativa que neix amb la intenció de dona a conèixer l’ús dels millors adobs pel jardí i que permetin un estalvi en diners, però també en emissions de CO2

La UAB treballarà sense ordinadors durant aquesta setmana

La UAB treballarà sense ordinadors durant aquesta setmana

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) no impartirà classes virtuals o que necessitin ordinadors durant, almenys, la resta de la setmana a causa d’un atac informàtic  que va patir el centre aquest dilluns. Una anomalia que ha obligat a desconnectar tots els sistemes, la qual cosa ha deixat sense correu electrònic i més serveis a tots els alumnes

Escoles de Cerdanyola participen en una gimcana per conèixer els comerços amics

Escoles de Cerdanyola participen en una gimcana per conèixer els comerços amics

Aquells comerços diposats i oberts a ajudar als infants i joves quan comencen a deslaçar-se sols per arribar fins a l’escola són els que és denominen “Comerços Amics dels camins escolars”. I és precisament perquè els infants els puguin conèixer que la Comissió del Projecte Educatiu de Ciutat ha organitzat una gincana per ajudar-los a localitzar aquests establiments en els seus camins escolars

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: