Els Amics de Sant Pau de Riu-Sec organitzen el 5è concurs de fotografies

by | set. 27, 2021 | Cultura, Societat

La Comissió Amics de Sant Pau de Riu-Sec ens conviden a participar al 5è concurs Fotogràfic de l’aplec. Un concurs que girarà al voltant dels actes relacionats amb el 5è Aplec que se celebrarà el diumenge 3 d’octubre al complex proper a Sabadell.

Cada autor podrà presentar un màxim de 5 fotografies que avaluarà un jurat de reconegut prestigi fotogràfic juntament amb un membre de la Comissió d’Amics de Sant Pau de Riu-Sec. Els guanyadors s’emportaran una targeta regal de 100 euros i la seva fotografia serà la protagonista dels cartells de l’associació (en el cas del primer premi) i una mendalla De l’Agrupació Foto (pel segon premi).

Les obres seleccionades es podran veure en l’acte d’entrega de premis, els actes divulgatius de l’associació i els 15 primers originals més ben puntuats estaran exposats a diferents espais, d’entre ells la web AFOCER.

FOTO: Aplec de Sant Pau de Riu-Sec | BellaterraDiari

Vols llegir més…?

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) ha organitzat per aquest diumenge, 17 d’octubre un taller de compostatge a l’aire lliure. Una iniciativa que neix amb la intenció de dona a conèixer l’ús dels millors adobs pel jardí i que permetin un estalvi en diners, però també en emissions de CO2

La UAB treballarà sense ordinadors durant aquesta setmana

La UAB treballarà sense ordinadors durant aquesta setmana

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) no impartirà classes virtuals o que necessitin ordinadors durant, almenys, la resta de la setmana a causa d’un atac informàtic  que va patir el centre aquest dilluns. Una anomalia que ha obligat a desconnectar tots els sistemes, la qual cosa ha deixat sense correu electrònic i més serveis a tots els alumnes

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

El Govern espanyol destinarà part dels pressupostos a incentivar la cultura entre els més joves, concretament els que compleixin 18 anys el 2022, que rebran una ajuda directa de 400 euros per la compra de llibres o el consum de teatre, cinema, música i dansa

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: