Els Amics de Sant Pau de Riu-Sec organitzen el 5è concurs de fotografies

by | set. 27, 2021 | Cultura, Societat

La Comissió Amics de Sant Pau de Riu-Sec ens conviden a participar al 5è concurs Fotogràfic de l’aplec. Un concurs que girarà al voltant dels actes relacionats amb el 5è Aplec que se celebrarà el diumenge 3 d’octubre al complex proper a Sabadell.

Cada autor podrà presentar un màxim de 5 fotografies que avaluarà un jurat de reconegut prestigi fotogràfic juntament amb un membre de la Comissió d’Amics de Sant Pau de Riu-Sec. Els guanyadors s’emportaran una targeta regal de 100 euros i la seva fotografia serà la protagonista dels cartells de l’associació (en el cas del primer premi) i una mendalla De l’Agrupació Foto (pel segon premi).

Les obres seleccionades es podran veure en l’acte d’entrega de premis, els actes divulgatius de l’associació i els 15 primers originals més ben puntuats estaran exposats a diferents espais, d’entre ells la web AFOCER.

FOTO: Aplec de Sant Pau de Riu-Sec | BellaterraDiari

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: