La Comissió Amics de Sant Pau de Riu-Sec ens conviden a participar al 5è concurs Fotogràfic de l’aplec. Un concurs que girarà al voltant dels actes relacionats amb el 5è Aplec que se celebrarà el diumenge 3 d’octubre al complex proper a Sabadell.

Cada autor podrà presentar un màxim de 5 fotografies que avaluarà un jurat de reconegut prestigi fotogràfic juntament amb un membre de la Comissió d’Amics de Sant Pau de Riu-Sec. Els guanyadors s’emportaran una targeta regal de 100 euros i la seva fotografia serà la protagonista dels cartells de l’associació (en el cas del primer premi) i una mendalla De l’Agrupació Foto (pel segon premi).

Les obres seleccionades es podran veure en l’acte d’entrega de premis, els actes divulgatius de l’associació i els 15 primers originals més ben puntuats estaran exposats a diferents espais, d’entre ells la web AFOCER.

FOTO: Aplec de Sant Pau de Riu-Sec | BellaterraDiari