A partir d’ara la vacunació de la Covid-19 ja no serà als punts de vacunació massius estipulats durant aquest darrera campanya sinó que serà als Centres d’Atenció Primària (CAPS), hospitals o dispositius mòbils. La vacunació es podrà fer demanant cita prèvia.

Una iniciativa del Departament de Salut, que ja dona per tancada aquesta vacunació massiva, que acaba amb un 82% de la població major de 12 anys vacunada i un 65% de la població total en el cas de la nostra comarca. Es tracta d’un canvi d’estratègia que Salut explica que es fa amb la intenció de “garantir la proximitat de la vacuna a la ciutadania”.

Així doncs, deixaran de ser punts de vacunació massiva:

  • El CAP de Valldoreix, obert fins l’1 d’octubre
  • El Centre Cívic Ca n’Amiguet de Barberà del Vallès, que tancarà el 14 d’octubre
  • Els 2 punts situats a Sabadell: el Casal Cívic Arona-Merials (fins el 30 de setembre) i el Casal Cívic Rogelio Soto (fins el 2 d’octubre)

En aquests punts només d’administraran segones dosis.

FOTO: Campanya de Vacunació | Departament de Salut