La vacunació deixarà de ser als punts de vacunació massiva

by | set. 27, 2021 | Salut

A partir d’ara la vacunació de la Covid-19 ja no serà als punts de vacunació massius estipulats durant aquest darrera campanya sinó que serà als Centres d’Atenció Primària (CAPS), hospitals o dispositius mòbils. La vacunació es podrà fer demanant cita prèvia.

Una iniciativa del Departament de Salut, que ja dona per tancada aquesta vacunació massiva, que acaba amb un 82% de la població major de 12 anys vacunada i un 65% de la població total en el cas de la nostra comarca. Es tracta d’un canvi d’estratègia que Salut explica que es fa amb la intenció de “garantir la proximitat de la vacuna a la ciutadania”.

Així doncs, deixaran de ser punts de vacunació massiva:

  • El CAP de Valldoreix, obert fins l’1 d’octubre
  • El Centre Cívic Ca n’Amiguet de Barberà del Vallès, que tancarà el 14 d’octubre
  • Els 2 punts situats a Sabadell: el Casal Cívic Arona-Merials (fins el 30 de setembre) i el Casal Cívic Rogelio Soto (fins el 2 d’octubre)

En aquests punts només d’administraran segones dosis.

FOTO: Campanya de Vacunació | Departament de Salut

Vols llegir més…?

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Els locals d’oci nocturn exteriors podran obrir a partir de la mitjanit de dimecres a dijous fins les 3 de la matinada si els casos d’infectats per covid-19 segueixen baixant com fins ara. Tot i estar obligats a tancar a les 3 de la matinada, tindran mitja hora per desallotjar els clients. El mateix passarà en el cas de a restauració, a qui s’ampliarà mitja hora els seus horaris, fins la 1 de la matinada amb la posterior mitja hora de marge pel tancament.

El ritme de vacunació disminueix arribats al 65% de població vacunada

El ritme de vacunació disminueix arribats al 65% de població vacunada

Encarem aquest inici escolar i tornada a la rutina laboral, amb al voltant d’un 70% de la població catalana vacunada, i el que es tradueix en un 65% de la població del Vallès Occidental. Una estratègia que Salut assegura que ha evitat entre 6.9000 i 9.500 morts i entre 100.000 i 150.000 contagis

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: