Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

by | set. 27, 2021 | Bellaterra Diari, BellaterraDiari en Paper

Ja tenim aquí l’edició del BellaterraDiari en paper del mes de setembre, amb la mirada posada a la Festa Major de Bellaterra 2021. El veïnat i les entitats ens fan una valoració, però a més us convidem a què sigueu vosaltres mateixos/es que ens en feu la vostra valoració! Ho podreu fer a través del codi QR que adjuntem o accedint a aquest enllaç.

En aquesta edició del paper, aprofitem per recopilar diferents imatges de la Festa: la ballada de gegants a la Plaça del Pi, la cursa de patinets, la baixada de carros, el concert de El Musical o el tradicional concurs de paelles i fiudeuàs.

També parlem sobre les diferents visions que van convergir en els discursos polítics de l’Ofrena floral a la senyera, el passat 11 de setembre, t’expliquem el cas de l’accidentada retirada de pancartes de l’ANC de Bellaterra que l’EMD treure de la Plaça del Pi just abans de la Diada. Parlem de la Sansi de Bellaterra, que de nou va ser la cursa més participativa de la Diada a Catalunya i, finalment, fem quatre apunts sobre l’inici escolar a Bellaterra.

Podràs consultar l’edició en paper aquí:

FOTO: L’edició en paper del diari | Laia Tardós

Vols llegir més…?

4.000 lectors durant el mes d’agost a BellaterraDiari!

4.000 lectors durant el mes d’agost a BellaterraDiari!

Durant tot el’any BellaterraDiari ha mantingut els 4.000 usuaris mensuals, malgrat la població major de 18 anys a Bellaterra són un total de 1.400 habitants. Això significa que la xifra d’usuaris únics quadruplicaria els valors

L’edició de BellaterraDiari en paper del mes de juliol ja és al carrer

L’edició de BellaterraDiari en paper del mes de juliol ja és al carrer

Ja podreu trobar a les vostres bústies i als vostres comerços la nova edició del BellaterraDiari en paper per aquest mes de juliol. Un número que hem dedicat, sobretot, la Festa Major de Bellaterra fixant-nos en la seva trajectòria des que va néixer, l’any 1983, fins l’actualitat, assenyalant algunes dates significatives, que podreu trobar al nostre eix cronològic

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: