Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

by | set. 27, 2021 | Bellaterra Diari, BellaterraDiari en Paper

Ja tenim aquí l’edició del BellaterraDiari en paper del mes de setembre, amb la mirada posada a la Festa Major de Bellaterra 2021. El veïnat i les entitats ens fan una valoració, però a més us convidem a què sigueu vosaltres mateixos/es que ens en feu la vostra valoració! Ho podreu fer a través del codi QR que adjuntem o accedint a aquest enllaç.

En aquesta edició del paper, aprofitem per recopilar diferents imatges de la Festa: la ballada de gegants a la Plaça del Pi, la cursa de patinets, la baixada de carros, el concert de El Musical o el tradicional concurs de paelles i fiudeuàs.

També parlem sobre les diferents visions que van convergir en els discursos polítics de l’Ofrena floral a la senyera, el passat 11 de setembre, t’expliquem el cas de l’accidentada retirada de pancartes de l’ANC de Bellaterra que l’EMD treure de la Plaça del Pi just abans de la Diada. Parlem de la Sansi de Bellaterra, que de nou va ser la cursa més participativa de la Diada a Catalunya i, finalment, fem quatre apunts sobre l’inici escolar a Bellaterra.

Podràs consultar l’edició en paper aquí:

FOTO: L’edició en paper del diari | Laia Tardós

Vols llegir més…?

L’edició en paper del mes de març “amb Ucraïna”

L’edició en paper del mes de març “amb Ucraïna”

Una imatge a plana completa de la bandera d’Ucraïna. Així obria l’edició en paper del BellaterraDiari d’aquest mes de març del 2022. I és que el conflicte ha sacsejat a tota la comunitat internacional, però també en menor escala, el dia a dia de moltes persones del nostre voltant. Ja sigui des d’un punt de vista econòmic, com emocional o fins i tot logístic en l’organització familiar de les persones que han decidit acollir als desplaçats. D’altres famílies s’han bolcat en la tasca humanitària i han ofert donacions materials, econòmiques o fins i tot han aportat el seu gra de sorra utilitzant els seus coneixements per tal de construïr pàgines web, oferir una feina als ucraïnesos instal·lats aquí o vetllar perquè tinguin un sostre, menjar, activitats, suport i seguretat en un moment de guerra i inestabilitat global.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: