Ja tenim aquí l’edició del BellaterraDiari en paper del mes de setembre, amb la mirada posada a la Festa Major de Bellaterra 2021. El veïnat i les entitats ens fan una valoració, però a més us convidem a què sigueu vosaltres mateixos/es que ens en feu la vostra valoració! Ho podreu fer a través del codi QR que adjuntem o accedint a aquest enllaç.

En aquesta edició del paper, aprofitem per recopilar diferents imatges de la Festa: la ballada de gegants a la Plaça del Pi, la cursa de patinets, la baixada de carros, el concert de El Musical o el tradicional concurs de paelles i fiudeuàs.

També parlem sobre les diferents visions que van convergir en els discursos polítics de l’Ofrena floral a la senyera, el passat 11 de setembre, t’expliquem el cas de l’accidentada retirada de pancartes de l’ANC de Bellaterra que l’EMD treure de la Plaça del Pi just abans de la Diada. Parlem de la Sansi de Bellaterra, que de nou va ser la cursa més participativa de la Diada a Catalunya i, finalment, fem quatre apunts sobre l’inici escolar a Bellaterra.

Podràs consultar l’edició en paper aquí:

FOTO: L’edició en paper del diari | Laia Tardós