A quins cinemes propers pots gaudir de la Festa del Cinema?

by | set. 29, 2021 | Cultura

Aquesta setmana se celebra la Festa del Cinema, que ens porta la possibilitat de comprar entrades per 3,5 euros, que es podran adquirir directament a taquilla. Un esdeveniment que durarà fins demà, dijous 30 de setembre i que se celebrarà a 55 cinemes de tot Catalunya, que s’han adherit a la campanya.

Una iniciativa que se celebra des de l’any 2009 amb excepció de l’any passat, que no es va poder celebrar a causa de les restriccions que patien les activitats culturals. Aquesta vegada, servirà per donar empenta a un sector que ha patit una forta davallada arran de la pandèmia, que ha deixat buides la majoria de sales del nostre país.

Des de BellaterraDiari fem un recull de les sales de cinema més properes que on podreu gaudir d’aquesta celebració:

  • A Sant Cugat del Vallès: Yelmo Cines Premium Sant Cugat
  • A Sabadell: Cines Imperial i Multicinemes Eix Macià
  • A Barberà del Vallès: Yelmo Baricentro
  • A Terrassa: Cinema Catalunya i Cinesa Parc Vallès

FOTO: Sala de Cinema | Pexels

Vols llegir més…?

Bellaterra comptarà amb una sala d’exposicions per potenciar la pintura

Bellaterra comptarà amb una sala d’exposicions per potenciar la pintura

Nou espai cultural per potenciar l’art. Bellaterra comptarà amb una sala d’exposicions a partir del pròxim dijous dia, 27 de gener a les 20 h. Aquesta tindrà com a principal objectiu ser un espai públic per a tots els artistes que vulguin exposar les seves creacions. Aquesta estarà ubicada a  l’edifici de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD), a la plaça Maragall, número 4.

El conte infantil que tracta el dol infantil aterra a Cerdanyola

El conte infantil que tracta el dol infantil aterra a Cerdanyola

La mort, un dels temes tabús socials, es posa damunt de la taula a través d’un conte infantil. L’autora, Sílvia Espín, i la i·lustradora, Cristina H. Romero, tracten el dolor de perdre a un igual quan encara ets massa jove per entendre-ho. El conte titulat Caixes, caixes i més caixes, serà presentat per les seves autores el dimarts 25 de gener a les 18.30h a la sala Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: