Aquesta setmana se celebra la Festa del Cinema, que ens porta la possibilitat de comprar entrades per 3,5 euros, que es podran adquirir directament a taquilla. Un esdeveniment que durarà fins demà, dijous 30 de setembre i que se celebrarà a 55 cinemes de tot Catalunya, que s’han adherit a la campanya.

Una iniciativa que se celebra des de l’any 2009 amb excepció de l’any passat, que no es va poder celebrar a causa de les restriccions que patien les activitats culturals. Aquesta vegada, servirà per donar empenta a un sector que ha patit una forta davallada arran de la pandèmia, que ha deixat buides la majoria de sales del nostre país.

Des de BellaterraDiari fem un recull de les sales de cinema més properes que on podreu gaudir d’aquesta celebració:

  • A Sant Cugat del Vallès: Yelmo Cines Premium Sant Cugat
  • A Sabadell: Cines Imperial i Multicinemes Eix Macià
  • A Barberà del Vallès: Yelmo Baricentro
  • A Terrassa: Cinema Catalunya i Cinesa Parc Vallès

FOTO: Sala de Cinema | Pexels