A quins cinemes propers pots gaudir de la Festa del Cinema?

by | set. 29, 2021 | Cultura

Aquesta setmana se celebra la Festa del Cinema, que ens porta la possibilitat de comprar entrades per 3,5 euros, que es podran adquirir directament a taquilla. Un esdeveniment que durarà fins demà, dijous 30 de setembre i que se celebrarà a 55 cinemes de tot Catalunya, que s’han adherit a la campanya.

Una iniciativa que se celebra des de l’any 2009 amb excepció de l’any passat, que no es va poder celebrar a causa de les restriccions que patien les activitats culturals. Aquesta vegada, servirà per donar empenta a un sector que ha patit una forta davallada arran de la pandèmia, que ha deixat buides la majoria de sales del nostre país.

Des de BellaterraDiari fem un recull de les sales de cinema més properes que on podreu gaudir d’aquesta celebració:

  • A Sant Cugat del Vallès: Yelmo Cines Premium Sant Cugat
  • A Sabadell: Cines Imperial i Multicinemes Eix Macià
  • A Barberà del Vallès: Yelmo Baricentro
  • A Terrassa: Cinema Catalunya i Cinesa Parc Vallès

FOTO: Sala de Cinema | Pexels

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: