L’Ajuntament ajuda a les joves empreses a la reactivació Post Covid-19

by | set. 30, 2021 | Cerdanyola

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ofereix un programa gratuït de mentoring encarat a treballar estratègies empresarials “Post Covid-19”. Un servei dirigit a les empreses menors de 3 anys i emprenedors/es que estiguin a punt de crear una empresa.

El programa, a càrrec de consultores expertes, està pensat per “acompanyar i ajudar a analitzar l’entorn i l’empresa” i així “definir les estratègies per sobreviure i créixer en un entorn econòmic marcat per les conseqüències de la pandèmia.

Cofinançat per l’Ajuntament de Cerdanyola i la Diputació de Barcelona, es tracta d’un servei totalment gratuït al que us podreu inscriure a través del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica, contactant a consolidacioiempresa@cerdanyola.cat o al 935 947 050.

FOTO: Banc d’imatges de Pexels

Vols llegir més…?

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: