El Vallès Occidental s’uneix a la festa de Pagès aquest cap de setmana

by | oct. 1, 2021 | Mediambient, Societat

Aquest cap de setmana 2 i 3 d’octubre Catalunya celebra la festa de la pagesia. Una festivitat tindrà lloc també prop de casa nostra, on diverses masies, explotacions agrícoles i restaurants ens obren les seves portes per mostrar-nos el seu dia a dia a dia i ajudar-nos a descobrir “d’on venen els productes que arriben a la nostra taula“.

Prop de Bellaterra, el Restaurant Capicua de Cerdanyola és un dels que s’ha adherit a la iniciativa, El Molí d’En Rata a Ripollet, ens apropa a la vida d’un antic molí fariner hidràulic que data del segle XIX o la Masia de Can Deu, a Sabadell ens resoldran inquietuds sobre horticultura i productes d’autoconsum sostenibles.

Consulta més informació aquí.

FOTO: Horts urbans | Cedida

Vols llegir més…?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: