Cauen caixes amb vidres d’un camió que circulava amb la porta lateral oberta

by | oct. 4, 2021 | Successos

Aquest matí de dilluns 4 d’octubre, a la Plaça del Pi, un camió ha agafat la corba de l’estació amb la porta lateral oberta i aquest n’ha estat el resultat: un desgavell de caixes i ampolles de vidre trencades i escampades al mig de la via pública.

“El soroll ha estat memorable” expliquen els veïns, treballadors del Club Bellaterra, de l’Hostal Sant Pancraç i d’altres comerços, que, just després de l’accident s’han afanyat a recollir l’escampada. També hi ha treballat la brigada de l’EMD i minuts més tard, tot i la pluja, l’escampada de vidres ha estat recollida. L’incident no ha hagut de lamentar víctimes ni talls en la circulació en cap dels dos sentits de la marxa i ben aviat s’ha reprès la normalitat.

FOTOS: Escampat a la Plaça del Pi | Jordi Tardós

Vols llegir més…?

Víctima mortal en un accident laboral a Sant Quirze del Vallès

Víctima mortal en un accident laboral a Sant Quirze del Vallès

n treballador d’una empresa de residus va morir ahir, dia 26 d’octubre, després de ser atropellat per un camió. L’accident laboral va succeir quan el camió va fer marxa enrere i va envestir el treballador dins del mateix recinte de l’empresa

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Diverses persones van entrar a l’empresa Astepimer de Sabadell el vespre del passat diumenge. La nau, d’un dels principals proveïdors de tecnologia de la marca Xiaomi està ubivada a 500 metres de la Policia Municipal, a la Zona Hermètica. Un robatori que va acabar amb una fugida i persecució de pel·lícula, que va acabar amb alguns dels agents policials ferits

Un taxi s’incendia a Bellaterra

Un taxi s’incendia a Bellaterra

Aquest passat divendres 1 d’octubre, un cotxe es va incendiar a Bellaterra, a la sortida de Sant Cugat cap a Cerdanyola i concretament a la BV-1414 a l’alçada del pont que passa per sobre l’AP-7

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: