El camp de golf de Can Sant Joan serà finalment un parc

by | oct. 4, 2021 | Mediambient

El polèmic camp de golf de Can Sant Joan serà finalment un parc. Així ho anunciat el conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, que ha afegit que ja s’han donat les instruccions a l’Institut Català del Sòl (INCASOL) perquè comenci a treballar-hi “el més aviat possible”.

Concretament ha anunciat que aquest terreny, que portava abandonat des del 2018 es convertirà en el que es denomina “un parc-corredor de biodiversitat” que unirà Collserola amb la Serra de Galliners.

Un total de 60 hectàrees destinades a crear “un pulmó verd” entre els municipis i connectar amb les vies verdes de Cerdanyola-Bellaterra-UAB Campus i la Serra de Galliners.

La decisió arriba després de mesos de controvèrsia

Una decisió que arriba després de mesos de controvèrsia entre administracions i entitats veïnals, fins que al mes de juliol els partidaris de convertir-lo en un parc, la Plataforma Revonvertim el camp de golf, van trobar-se amb el director d’INCASÒL, Albert Civil, per explicar-los el seu plantejament i el que va suposar un pas endavant cap a la seva proposta.

Vols llegir més…?

Nova proposta de senderisme: ‘La Serra de les Espases’

Nova proposta de senderisme: ‘La Serra de les Espases’

La propera excursió que ens proposa el biòleg i guia de natura Bellaterrenc, Àngel Bistué, és pel diumenge 29 de maig, a la Serra de les Espases. Es tracta d’una de les serralades que queden davant de Montserrat, un espai salvatge i solitari i amb unes vistes impressionants.

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

La Unió de Veïns ja té enllestit el programa de la Festa de Primavera prevista pel pròxim diumenge 15 de maig a Bellaterra. Serà una jornada festiva i sense cotxes que acumularà un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, infantils, literàries, gastronòmiques i lúdiques que tindran lloc principalment a la Font de la Bonaigua de Bellaterra. L’objectiu, gaudir d’una festa ecològica i sostenible i celebrar els 75 anys de l’associació veïnal que ja insta, en la mesura del possible, a desplaçar-se sense cotxes, tot passejant per Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: