El camp de golf de Can Sant Joan serà finalment un parc

by | oct. 4, 2021 | Mediambient

El polèmic camp de golf de Can Sant Joan serà finalment un parc. Així ho anunciat el conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, que ha afegit que ja s’han donat les instruccions a l’Institut Català del Sòl (INCASOL) perquè comenci a treballar-hi “el més aviat possible”.

Concretament ha anunciat que aquest terreny, que portava abandonat des del 2018 es convertirà en el que es denomina “un parc-corredor de biodiversitat” que unirà Collserola amb la Serra de Galliners.

Un total de 60 hectàrees destinades a crear “un pulmó verd” entre els municipis i connectar amb les vies verdes de Cerdanyola-Bellaterra-UAB Campus i la Serra de Galliners.

La decisió arriba després de mesos de controvèrsia

Una decisió que arriba després de mesos de controvèrsia entre administracions i entitats veïnals, fins que al mes de juliol els partidaris de convertir-lo en un parc, la Plataforma Revonvertim el camp de golf, van trobar-se amb el director d’INCASÒL, Albert Civil, per explicar-los el seu plantejament i el que va suposar un pas endavant cap a la seva proposta.

Vols llegir més…?

Va avançant el projecte “Bellaterra + Sostenible 2030” de la Unió de Veïns

Va avançant el projecte “Bellaterra + Sostenible 2030” de la Unió de Veïns

La crisi climàtica està omplint totes les portades per la trascendencia de la cimera de Glasgow (COP 26 – Nacions Unides). Des de la Unió de Veïns fa anys que anem avançant en aquesta línia. I ho fem amb comunicació de conscienciació, per un costat, i duent a terme accions concretes per altre. Tot emmarcat en el que vàrem denominar com a projecte “Bellaterra més sostenible 2030”.

Es reactiva el projecte de macrobarri a l’entorn del Sincrotó

Es reactiva el projecte de macrobarri a l’entorn del Sincrotó

L’Ajuntament de Cerdanyola i l’Institut Català del Sol (INCASOL) preveuen aixecar un barri dormitori, comercial i empresarial a l’entorn del Sincrotó, al Parc de l’Alba, que constitueix unes 400 hectàrees. Un projecte que suposaria la construcció de 5.733 habitatges per a unes 15.000 persones, el 47% dels quals es preveu que siguin de protecció oficial. A més, també es contempla un espai dedicat a l’activitat empresarial, comercial i un gran parc que ocuparia unes 200 hectàrees

El Vallès Occidental s’uneix a la festa de Pagès aquest cap de setmana

El Vallès Occidental s’uneix a la festa de Pagès aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana 2 i 3 d’octubre Catalunya celebra la festa de la pagesia. Una festivitat tindrà lloc també prop de casa nostra, on diverses masies, explotacions agrícoles i restaurants ens obren les seves portes per mostrar-nos el seu dia a dia a dia i ajudar-nos a descobrir “d’on venen els productes que arriben a la nostra taula”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: