Noves tertúlies al Fòrum dedicades a l’arquitectura del Barri Gòtic

by | oct. 4, 2021 | Cultura

A partir d’aquest dijous 21 d’octubre tornen les tertúlies presencials del Fòrum Bellaterra, aquesta vegada dedicades a examinar i reflexionar sobre l’arquitectura del barri Gòtic de Barcelona sota el títol “De Barcino al Barri Gòtic. Un passeig arquitectònic” a càrrec de l’arquitecte i membre de la Junta Directiva de Fòrum Bellaterra, Miquel Àngel Ramos.

Una xerrada que estava prevista pel març del 2020, tot just quan es va declarar l’estat d’alarma i que finalment tindrà lloc aqueta setmana al Centre Cívic de l’EMD de Bellaterra. A més, complementa amb la visita guiada programada per l’endemà, divendres 22 d’octubre, al mateix Barri Gòtic de Barcelona. Dues activitats que acabaran en un àpat a l’Umami de Bellaterra pel dijous 22 i a un restaurant de la zona del Barri Gòtic, per l’endemà.

Aquí trobareu el cartell del Fòrum per a més informació:

FOTO: Barri Gòtic de Barcelona | Cedida

Vols llegir més…?

Tresserras confia en el canvi social per aconseguir noves polítiques

Tresserras confia en el canvi social per aconseguir noves polítiques

“Qüestionar la política democràtica ha facilitat que la dreta pugi a escala mundial”. Aquesta ha estat una frase que ha ressonat al centre cívic de Bellaterra aquest dijous al vespre, dia 1 de desembre. Joan Manuel Tresserras, doctor en Ciències de la Comunicació

Música i poesia per recordar a Figueras, soprano i veïna de Bellaterra

Música i poesia per recordar a Figueras, soprano i veïna de Bellaterra

Commemoració el desè aniversari de la mort de la soprano Montserrat Figueras, al monestir de Pedralbes a les 20:30h, demà, dia 23 de novembre. En l’homenatge, la música i la literatura seran els eixos conductors d’un acte per recordar una de les veus més destacades de la recuperació de la música antiga a Catalunya i, de fet, al conjunt d’Europa.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: