A partir d’aquest dijous 21 d’octubre tornen les tertúlies presencials del Fòrum Bellaterra, aquesta vegada dedicades a examinar i reflexionar sobre l’arquitectura del barri Gòtic de Barcelona sota el títol “De Barcino al Barri Gòtic. Un passeig arquitectònic” a càrrec de l’arquitecte i membre de la Junta Directiva de Fòrum Bellaterra, Miquel Àngel Ramos.

Una xerrada que estava prevista pel març del 2020, tot just quan es va declarar l’estat d’alarma i que finalment tindrà lloc aqueta setmana al Centre Cívic de l’EMD de Bellaterra. A més, complementa amb la visita guiada programada per l’endemà, divendres 22 d’octubre, al mateix Barri Gòtic de Barcelona. Dues activitats que acabaran en un àpat a l’Umami de Bellaterra pel dijous 22 i a un restaurant de la zona del Barri Gòtic, per l’endemà.

Aquí trobareu el cartell del Fòrum per a més informació:

FOTO: Barri Gòtic de Barcelona | Cedida