Bellaterra celebra el quart aniversari de l’1 d’octubre

by | oct. 5, 2021 | Societat

En motiu de la celebració dels 4 anys del referèndum de l’1 d’octubre, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Bellatera va organitzar un petit acte al Centre Cívic de Bellaterra amb l’objectiu de commemorar i rememorar la històrica jornada de l’octubre de 2017.

Una celeberació emotiva on molts veïns van compartir les seves vivències i van recordar plegats la feina feta pel veïnat de forma voluntària perquè el referèndum pogués tirar endavant. Imatges de la jornada i paraules del veïnat van fer reviure un munt de records personals que es van posar en comú en aquest acte que va culminar amb el cant dels Segadors i un berenar a l’exterior del Centre Cívic.


Vols llegir més…?

Cerdanyola cultiva la cultura a través d’un joc literari virtual

Cerdanyola cultiva la cultura a través d’un joc literari virtual

preguntes amb tres opcions de resposta (únicament n’és correcta una d’elles). L’objectiu és fer passar una bona estona, oferir informació de la ciutat i les persones creadores vinculades i al mateix temps, engrescar a qui jugui a endinsar-se en el món de la literatura.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: